rugtas en rolkoffer in een Case Logic Bryker Backpack Roller

Case Logic Bryker getest: een rugtas en rolkoffer in één

Meerdere TechGirls dragen een Case Logic tas met zich mee. Een beetje bevooroordeeld zijn we waarschijnlijk wel. Maar toch… als je gevraagd wordt om weer een nieuw exemplaar te testen, dan zeg je geen ‘nee’ natuurlijk. Met onze eerder positieve beoordelingen in het hoofd, nam ik deze keer de Bryker aan. Een rugtas en rolkoffer in één, dat schept verwachtingen!

Vakjes, vakjes, vakjes…

Ik was al gewaarschuwd: deze tas zou lekker veel opbergvakken hebben. Dat was niet gelogen. Super handig voor mijn business trip naar Europa’s grootste gadgetbeurs. Het grootste compartiment kun je zo openen dat je vrij spel hebt. Heel handig als je behoorlijk wat setjes meesleept naar Berlijn. Halverwege die ruimte heb je de mogelijkheid een soort laptop sleeve in de koffer te klikken, met drukknopen. Slim bedacht, vooral als je je laptop er af en toe uit wilt halen. Zo is hij mooi beschermd!

vakjes Bryker tas

Wat opvalt aan deze zwarte rugtas en rolkoffer in één, zijn de vele ritsen aan de buitenkant van het design. Allemaal in verschillende groottes om verschillende items in op te bergen. En wat dacht je van de geheime vakjes en luikjes? Achter één daarvan bevindt zich de trekstang die je omhoog kunt trekken. Daarmee maak je het een echte rolkoffer! De hengsels voor de rugtas stop je dan weer weg in een ander vak. Slim bedacht.

MobileMobile

Comfort

Deze Bryker tas is over het algemeen heel comfortabel. De grootte keuze aan vakjes en grotere vakken, de ritsen die kleine spulletjes binnenboord houden, dat is super handig. En hoe de tas gewatteerd is, dat vind ik ook erg fijn. Toch een punt van aandacht: het switchen tussen de rolkoffer en rugtas modus, dat verloopt helaas niet zo snel als gehoopt. Je moet er toch even tijd voor nemen om de hengsels van de rugtas weer weg te stoppen. Niet extreem lang, maar als je snel van op je rug, naar rollend wilt gaan, dan lukt dat niet: de hengsels slepen over de grond. Je moet dus eerst je weg onderbreken voor je verder kunt.

Prijs

Voor een rolkoffer is deze Bryker misschien wat aan de dure kant: bijna 120 euro kost ie. Maar weet je… deze tas is zoveel meer dan een rolkoffer alleen. Je kunt hem voor dagelijks gebruik meenemen naar kantoor, mee op business trip of als kleine rolkoffer op vakantie. En eigenlijk vind ik de prijs dan helemaal niet zo overdreven.

Conclusie

Wil jij niet te veel koffers en tassen in jouw leven, maar ben je toch veel op (werk)reis? Dan is deze Case Logic Bryker Backpack Roller een uitstekende keuze voor jou.

Stijlvol
7
Handigheid
8.5
Comfort
8.5
Prijs
7.8
8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.