verschil tussen 3G en 4G
Dit is dus geen 4G gesprek ;-)

Voor hetzelfde tarief bellen in de Benelux?

Bellen van- en naar het buitenland kan je een flinke duit kosten. Maar voor bellers uit Nederland, Belgie en Luxemburg wordt er hard gewerkt aan een oplossing: voor hetzelfde tarief bellen in de Benelux.

Eigenlijk is het ook hartstikke belachelijk als je er over nadenkt; zodra je met iemand in Duitsland of Belgie telefoneert, betaal je opeens iets meer per minuut. T-Mobile bijvoorbeeld heeft Europese dekking. Het lijkt mij logisch dat je met zo’n provider gewoon hetzelfde per minuut blijft betalen, waar je ook bent. Ze hoeven geen centen aan een ander af te staan, omdat ze alle apparatuur zelf in huis hebben. Maar toch is dit wel het geval. Hoe vervelend is dat als je net over de grens woont, maar al je vrienden in Nederland hebt wonen?

MobileMobile

Maar om terug te komen op het verhaal: de Benelux Unie (ja, hij bestaat) zoekt uit of er een gsm-markt gecreerd kan worden voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Mocht dit mogelijk zijn dan kost een belletje Brussel – Groningen straks evenveel als een belletje Amsterdam – Groningen.

Voor hetzelfde tarief bellen in de Benelux; ik zeg ja! En nu maar hopen dat Nederland nog meer van dit soort samenwerkingsverbanden zal aangaan met andere Europese landen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.