Ook dit jaar vindt de Web Summit 2018 plaats in Lissabon (Portugal) en ik – Nadi – mag erbij zijn! Vier dagen lang vol lezingen, workshops en meet-ups bij de grootste media- en techconferentie van de wereld. Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat ik daar heel veel zin in heb! 

Web Summit Women in Tech-initiatief

De Web Summit focust zich op meer inclusiviteit en diversiteit, dus ook dit jaar zijn er – net als vorig jaar, overigens – veel initiatieven voor vrouwen in technologie. Vrouwen konden via een speciale 1+1 ticketactie voor de helft van het geld naar binnen. Dit jaar heeft het Women in Tech-initiatief meer dan 25.000 tickets uitgegeven aan vrouwelijke bezoekers van over de hele wereld! Nicola Lyons, community manager en hoofd van het Women in Tech-initiatief: “Web Summit zet zich in voor het creëren van een inclusieve omgeving bij al onze evenementen. We erkennen dat de technologische industrie als geheel moet veranderen en een grotere deelname van vrouwen aan evenementen moet aanmoedigen. Ons Women in tech-initiatief is een kleine stap in de goede richting.”

Volg TechGirl op de Web Summit via social media

Je kan me deze week volgen via mijn eigen Instagram-account (@NadiZoetebier) en het Instagram-account van TechGirl (@TechGirlNL), waar ik de feed en stories update met het laatste nieuws vanuit de Summit. Ook ben ik actief via Twitter!

PS. Bezoek je de Web Summit? Er is een speciale Facebookgroep voor Women in Tech opgericht om met elkaar in contact te blijven.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.