Net als iedereen in het land die inmiddels herhaaldelijk de griep heeft gehad, mocht ook ik er weer aan geloven. Jep, ik mocht weer ziek in bed liggen. Toch maar saai, dat ziek zijn. Hier dus een paar tips voor griep gadgets! Je moet het toch een beetje leuk maken, hè? 😉

De laptop

Mijn grote held in deze tijd is toch wel de laptop. Ik kan niet alleen vanuit bed of vanaf de bank met een emmertje naast me dit artikel tikken, maar ook even zielig op Facebook posten dat ik ziek ben. Alles voor een beetje medeleven, toch? Een laptop is dus eigenlijk een van die musthaves tijdens een griepepidemie. Mocht het zo erg worden, dan kan je altijd je symptomen opzoeken op thuisdokter.nl en net als mijn vriend altijd doet: lekker via de thuisapotherker.nl flinke potten vitaminen thuis laten bezorgen.

iPad met iPadhouder (Action)

De iPad hype is volgens mij grotendeels wel voorbij. Desondanks heb ik nog steeds zo’n ding in huis met wat apps erop. De meest gebruikte app op mijn iPad is toch echt Netflix. Inmiddels hebben we ook een handige iPad-bureauklem van de Action. Deze past blijkbaar ook prima aan het hoofdeind van bed en zo kan ik lekker lui in bed kijken naar mijn favoriete series: Unbreakable Kimmy, Everything Sucks etc. Het fijne van de klem die we bij de Action hebben gehaald, is dat je deze alle kanten op kan buigen.

Smartphone

Toen een aantal weken geleden mijn Samsung Galaxy S6 Edge Plus sneuvelde na een aantal trouwe jaren, wist ik niet hoe snel ik een andere smartphone geregeld moest krijgen. Ik gebruik dat ding voor echt alles! Gelukkig had een vriendin van mij net een nieuw abonnement met smartphone voor zichzelf geregeld en mocht ik haar oude smartphone gebruiken. Sinds een aantal jaar ben ik groot fan van Imgur en scroll ik regelmatig even door de vele images om een beetje op te vrolijken. Wat ik wel zo veel mogelijk laat als ik ziek ben, is WhatsApp. Ik moet namelijk ook tussendoor kunnen slapen en als ik eenmaal een WhatsApp gesprek aanga, duren die vaak veel te lang.

Waterkoker

Ik heb de afgelopen tijd weinig binnen weten te houden. Tijd om dus genoeg zouten binnen te krijgen en veel vocht in te nemen om niet uit te drogen! Een waterkoker is essentieel hiervoor, samen met wat zakjes Opkkikker-bouillon. Voor de vitamientjes kan je ook nog een kruidentheetje er tegenaan gooien met wat eucalyptus voor de verkoudheid. Mocht je wat willen proberen dat iets meer vast is, dan kan je de waterkoker mooi gebruiken om een pakje noodles klaar te maken.

En zo probeer ik nu deze griep te overleven! Hopelijk ben ik binnen een paar dagen toch echt opgeknapt. Beterschap iedereen, die net als ik ook zielig met een dekentje op bed ligt.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.