Playstation 5 controller

Vijf tips om in 2021 aan een playstation 5 te komen

Het was een klein drama in november: de PlayStation 5 verscheen, maar er waren lang niet genoeg exemplaren om iedereen gelukkig te maken die het fikse bedrag van 500 euro over had voor het apparaat. Dus ja, de kans is groot dat je dit artikel leest omdat jij één van die mensen bent. Hoe ga je nu toch nog aan je PlayStation 5 komen? 

1. Kijk regelmatig op de bekende webshops

Wanneer er precies weer nieuwe voorraad komt bij Bol.com, CoolBlue, Mediamarkt en andere webshops, dat is nog onbekend. Er wordt natuurlijk keihard gewerkt om te zorgen dat er meer PlayStations 5 klaar zijn voor uitlevering. Houd bekende webshops goed in de gaten, vooral in de ochtenduren, want het lijkt erop dat er dan vaak PlayStations live gaan: 11 uur, 12 uur en 13 uur ‘s middags lijken de beste momenten om even te kijken.

2. Word lid van een forumpost over PlayStation 5

Het is natuurlijk nog makkelijker om mee te liften op mensen die toch al constant op die sites kijken. Mogelijk kun je van een forum lid worden en de post over de beschikbaarheid van PlayStation 5 in de gaten houden. Hier bestaat ongetwijfeld een post over op Tweakers, waardoor je snel op de hoogte bent als er toch snel actie moet worden ondernomen omdat winkel X of Y nieuwe voorraad online zet.

MobileMobile

3. Zet je vrienden in

Een PlayStation 5 regelen werkt eigenlijk een beetje als een baan zoeken. Vaak komen er mooie kansen vanuit je netwerk. Laat mensen dus volop weten dat je op zoek bent naar een PlayStation 5. Iemand zal maar net een andere vriendin spreken die heeft gezegd per ongeluk twee PlayStation 5-consoles te hebben, of misschien geen geld meer te hebben en het apparaat te moeten verkopen. Het is een gek jaar geweest, het kan gek lopen, dus zorg dat jij op de eerste rang zit als dat ook daadwerkelijk gebeurt.

4. Doe mee aan prijsvragen

In de adventkalenderprijsvraag van Empericon zat hij vorige week nog: de PlayStation 5. Het komt niet vaak voor dat het apparaat in een prijsvraag wordt weggegeven, maar het gebeurt dus wel. Scout dus elke dag even langs sites die prijsvragen bij elkaar scharrelen, zodat je zelf het wiel niet opnieuw hoeft uit vinden. Zo kun je snel zien of er ergens een PlayStation 5 te winnen valt: niet vergeten om mee te doen he?

5. Houd Marktplaats en eBay in de gaten

Hoewel je enorm moet oppassen dat je niet wordt opgelicht of te veel betaalt, is het toch slim om Marktplaats en eBay in de gaten te houden. Er worden hier wel eens PlayStation 5’s aangeboden, dus misschien is dat de manier om jouw PlayStation 5 te regelen. Let wel op dat alles betrouwbaar is: check dat goed, gebruik de tips van Marktplaats, spreek af, zorg dat je het apparaat werkend ziet en vertrouw op je eigen gevoel. Op dit moment ben je echt van anderen afhankelijk om aan dit apparaat te komen. Let daarbij dus goed op dat je jezelf er niet in verliest.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.