Hoe zet ik mijn WhatsAppchats over van iPhone naar Android

Videobellen via WhatsApp Bèta op je laptop!

Yes! Eindelijk lukt het om te videobellen via WhatsApp Web. Het is mogelijk bij de nieuwste versie van WhatsApp Web Bèta. Je belt vanaf je laptop, neemt op via je laptop en de webcam van je laptop wordt ingezet. Hoe gebruik je WhatsApp Web Bèta? We leggen het je uit in dit artikel.

WhatsApp Web, hoe gebruik je dat?

Maak je veel gebruik van WhatsApp? Dan vind je ongetwijfeld WhatsApp Web en WhatsApp Desktop handige services. WhatsApp web open je in je browser. Ook kun je de hele service downloaden zodat je het actief kunt openen op je computer, dan heet het WhatsApp Desktop.

Hoe het eruit ziet? Net zoals WhatsApp op je telefoon. Je hebt alle chats overzichtelijk in beeld en kunt je tekst typen, afbeeldingen sturen, documenten verzenden en ook GIF’jes zijn geen probleem. Wat tot op heden echter niet kon met deze service was videobellen, maar sinds kort is dit wel mogelijk met WhatsApp Bèta, de app voor Windows apparaten.

WhatsApp Bèta versie

Deze versie van WhatsApp kun je downloaden sinds eind vorig jaar en maakt het mogelijk om ook te kunnen videobellen via de dienst. Je kunt ‘m hier downloaden voor Windows-apparaten. Wij hebben het getest op een Mac en ook dat ging goed!

WhatsApp Web en WhatsApp Desktop werken goed, maar deze nieuwe functie kan net iets meer. Nog niet alles werkt even goed; het is natuurlijk niet voor niets een Bèta versie. Stickers sturen lukt bijvoorbeeld nog niet, maar het videobellen, dat werkt wel…

Videobellen via je laptop

Dat het videobellen goed gaat via WhatsApp Betà, dat was iets waar TechGirl Stephanie per ongeluk achter kwam. Ze belde met haar telefoon via WhatsApp haar vriendin die WhatsApp Betà open had staan op haar laptop. Die kreeg een melding in de rechterbovenhoek van haar scherm en kon opnemen via de laptop. Een mooie functie van de nieuwste versie die Meta hopelijk verder gaat ontwikkelen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.