Vergeet je kind niet in de auto met dit slimme autostoelkussen

Vergeet je kind niet in de auto met dit slimme autostoelkussen

Maxi-Cosi geeft ‘t zelf al aan: je wilt niet dat het gebeurt, maar er zijn elk jaar ouders zoals jij die het overkomt… Ouders die hun kind per ongeluk achterlaten in de auto. Dit is nu – gelukkig – heel eenvoudig te voorkomen met het slimme autostoelkussen van Maxi-Cosi.

Het slimme autostoelkussen van Maxi-Cosi heeft als naam de e-Safety. Het past in de meeste Maxi-Cosi autostoeltjes en die beschermt dus tegen het per ongeluk vergeten van je kindje. Natuurlijk hoop je dat ‘t je nooit overkomt, maar beter voorkomen dan genezen – toch?

In het kort komt ‘t erop neer dat het slimme kussen detecteert wanneer je kindje in het autostoeltje zit. Via de bijbehorende Maxi-Cosi e-Safety app krijg je een alarmmelding op je telefoon wanneer je je op meer dan twintig meter afstand bevindt. Die verbinding werkt via bluetooth.

Reageer je niet binnen 60 seconden op de alarmmelding? Dan wordt de GPS-locatie van je kindje gedeeld met maximaal twee contactpersonen (noodcontacten).

Het slimme autostoelkussen detecteert kindjes vanaf 2,5 kg en is te gebruiken tot en met hun zesde verjaardag. Je scoort zo’n slim autostoelkussen via Bol.com.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.