Verbeterde look & feel voor TechGirl.nl

Je ziet het; TechGirl.nl is veranderd. We vonden het namelijk hoog tijd voor een update van ons design. Fresher, cleaner, zodat jij sneller interessant nieuws kunt vinden. En met nieuwe huisstijl(kleuren). Wat vind je van ons nieuwe logo bijvoorbeeld?

TechGirl 1.0

Over de totstandkoming van TechGirl heeft Suzanne een mooie pagina geschreven. Ter aanvulling: in 2012 begon ik met TechGirl als een soort knutselproject. Ik kon nog niet html-en, maar wilde dat wel eens leren. Vanuit mijn vorige werkgever was ik al in het gadget-wereldje gerold, maar ik miste nog een mooi platform voor vrouwen op dat gebied. 1 + 1 = 2. Ik trok de stoute schoenen aan en priegelde als een idioot. Één grote leerschool, die ik wel tig keer in de prullenbak heb geflikkerd, maar wat uiteindelijk toch resulteerde in onderstaand resultaat.

Techgirl1

TechGirl 2.0

Toen de site eenmaal stond, was ik al blij met 10 bezoekers per dag. Echt, that made my day! Maar met de hulp van steeds meer lieve vrijwilligers, groeide de website in 2014 naar veel grotere getale. Iets zat niet helemaal lekker. TechGirl.nl moest professioneler worden. Ik kocht een WordPress Theme en dat resulteerde in dit design:

Techgirl2

TechGirl 3.0

And there it is: in 2016 staat TechGirl 3.0 voor je klaar. Deze keer niet eens door mijzelf gemaakt, maar door toppers zoals Laura, Sam en Amanda. Druk waren ze met het (laten) ontwerpen van onze nieuwe designs en het technisch inregelen van al dit moois. Nogmaals via deze weg: bedankt voor jullie enorme inzet!

MobileMobile

TechGirl.nl maakt nog steeds gebruik van het vertrouwde WordPress design uit versie 2.0, maar qua indeling hebben we het één en ander veranderd. Onze artikelen staan nu logischer gecategoriseerd op de site. Want, we snappen best dat je niet én in de sectie ‘Werk’ én in de sectie ‘Fashion’ én in de sectie ‘Food’ geïnteresseerd bent. Alle artikelen stonden door elkaar in TechGirl 2.0. Nu scan je makkelijker wat voor jou van belang is.

De 3 hoofdprojecten van TechGirl.nl staan nu prominent uitgelicht op onze site. Neem zeker een kijkje bij Tiny House, #DrTechGirl en TechGirl van de Maand. We gaan de komende tijd veel energie steken om je te inspireren met de verhalen die hier uit voortkomen.

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van onze nieuwe look & feel? Laat het zeker even weten. Misschien kunnen we TechGirl.nl een beetje beter maken met jouw tips en trucs. Zou leuk zijn toch?!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.