De Hesh serie van Skullcandy is al een tijd vrij populair. Toch was er nog ruimte voor verbetering. Skullcandy introduceert dan ook de Hesh 3 waarmee je nog langer van draadloos muziek kan genieten.

Hesh 3 heeft een zacht ontwerp

Eerder heb ik de Hesh 2 mogen testen en helaas was ik met mijn gevoelig hoofdje iets minder enthousiast. Nu ik de eerste beelden en gegevens van de Hesh 3 zie, raak ik enthousiast. De kussens van de oren zien er zacht uit en er is een fijn kussentje geplaatst waar de band op je hoofd rust. Dit gaat zoveel schelen wanneer je voor een lange tijd de draadloze koptelefoon wil dragen! Dat is iets wat je dan ook zeker gaat doen: je neemt de Skullcandy Hesh 3 namelijk makkelijk mee, want je kan hem compact opvouwen. Met de vier verschillende kleuren zit er vast een kleur bij die het beste bij jouw stijl past.

Ongestoord muziek luisteren

De Skullcandy Hesh 3, die vanaf 1 september verkrijgbaar is voor €129,99, heeft rapid charge. Hierdoor kan je na 10 minuten opladen zo’n drie uur genieten van jouw muziek. Wanneer de veelzijdige draadloze koptelefoon volledig is opgeladen, kan je 22 uur ongestoord muziek luisteren. Heel erg goed dat er nu gekozen is voor een zachter design. Dit belooft een koptelefoon te zijn die ik iedere dag wel wil gebruiken! Om het plaatje compleet te maken, heeft de koptelefoon noise isolation zodat anderen niet mee hoeven te genieten van guilty pleasure Despacito van Luis Fonsi. Nu alleen niet meezingen…

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.