Als je (net als ik) een boeken liefhebber bent, dan ken je vast het probleem dat ‘je boek vasthouden’ heet. Als je langere tijd op het strand of naast het zwembad ligt, moet je meerdere keren afwisselen van arm om het boek vast te houden. Bespaar jezelf nu een lamme arm en lees toch uren in de zon met de Beachgoer’s Reading Room.

Reading Room

De Reading Room is een soort halve strandstoel met een aluminium frame erboven. Dit frame heeft een houder voor je tablet of e-reader. Dit aluminium houdt ook water en zeezout tegen en is daarmee perfect voor het strand. Je boek zweeft met de Reading Room dus boven je en op deze manier kun je heerlijk relaxed boeken lezen. De Reading Room heeft ook meerdere vakjes waar je al je nodige zon voorwerpen in op kan bergen. Ook heeft het scherm een 50+ UPF bescherming, waardoor je niet alleen fijn in de schaduw kan lezen, maar ook goed beschermd bent tegen de felle zon.

Kan ik dan alleen op het strand lezen met de Reading Room?

Nee hoor! Door speciale beugels aan de zijkant kan je hem ook aan andere stoelen vastmaken, zoals bijvoorbeeld ligstoelen. Zo kun je overal de Reading Room gebruiken. Natuurlijk kan dit ook gewoon op het gras of zand, want de stoel kan uitgeklapt worden tot een soort mini ligstoel.

De Reading Room kost 150 dollar en is daarmee voor een windscherm wat aan de dure kant. Bij die prijs is wel een speciale backpack included, waarin je hem kan opbergen, en twee pinnen om hem vast te zetten in de grond. Als je komende tijd veel strandbezoekjes op de planning hebt staan, zou je het aanschaffen zeker kunnen overwegen.

Ik hoop dat deze oplossing jou plezier gaat geven!

Liefs, DrTechGirl

#DrTechGirl is een terugkerende reeks waarin we op zoek gaan naar oplossingen voor jouw tech gerelateerde problemen. Heb je slecht wifi bereik in huis? Wil je weten hoe je de beste foto’s kunt maken? Heb je een heel andere praktische tech vraag? Stel hem aan ons en wie weet helpen we je met de oplossing! *** Bij veel belangstelling maken we een selectie uit de inzendingen ***

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.