2 vrouwen die podcast maken

Upcoming: TechGirl Podcast 2022

Wij starten onze eigen TechGirl Podcast! Zo, dat is nou een leuk nieuwtje aan het begin van het nieuwe jaar. In de TechGirl Podcast 2022 spreken we verschillende vrouwen uit de tech. Zij vertellen over hun avonturen in de IT: wat maakten ze mee? Hoe zijn ze er terecht gekomen? En vooral ook, wat hebben ze tot nu toe al bereikt? Je hoort het in onze interviewreeks.

Interviews met vrouwen in de IT

Grote kans dat je onze TechGirl-interviewreeks in geschreven vorm al kent. In TechGirl van de Maand spreken we (bijna) elke week een andere vrouw in de tech en sluiten we de maand af met een stemronde voor het meest populaire verhaal. Onze TechGirl Podcast is het vervolg daarop. TechGirl van de Maand bestaat namelijk al meer dan vijf jaar, en dit lustrum vraagt om een mini-viering!

In vijf jaar tijd spraken we al meer dan 250 vrouwen met ieder een eigen verhaal. In 2017 organiseerden we zelfs een TechGirl van het Jaar event plus dito prijsuitreiking. Dat hadden we graag herhaald, maar evenementen organiseren is op dit moment niet iets wat heel veel zekerheid biedt.

Digitaal feestvieren!

We maken er daarom een digitaal feestje van. Niet met een online event, maar met iets dat in Nederland uniek is: een podcast door en voor vrouwen in de technologie. Je bent immers TechGirl, of je bent het niet… We doen het graag net even anders dan de rest.

Wat mag je verwachten van de TechGirl Podcast 2022?

Als alles goed gaat, starten we vanaf de eerste week van februari met twee (!) podcastafleveringen per week. Elke maandag en donderdag hoor én lees je een nieuw verhaal van een vrouw in tech op TechGirl.nl. We blijven de geschreven uitwerkingen maken, maar vullen ze aan met een verdiepend verhaal van de vrouw in kwestie. Die hoor je in audiovorm op ons platform, op Spotify, Apple Podcast, en vele andere podcastplatformen.

MobileMobile

We zijn enorm trots deze TechGirl Podcast 2022 te mogen maken. Binnenkort meer informatie over deze podcast show!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.