tv met een gebogen beeld
Niet te vergeten: hij is ook geschikt voor 3D beelden!

Tv met een gebogen scherm is beter

“Hoe platter, hoe beter” – dat denken we vaak als we naar onze geliefde flatscreen kijken. Maar eigenlijk is dit niet helemaal waar. Kijk maar naar de nieuwe televisie van Samsung; de Curved Oled. Dit is een tv met een gebogen scherm!

Raar, zou je denken, maar er schuilt wel degelijk een theorie achter deze bewering. Kijk bijvoorbeeld naar de opbouw van moderne bioscopen. Die zijn zo opgezet om bezoekers vanuit alle plaatsen dezelfde kijkervaring te bieden. Op dit moment is het nog vechten om het beste plekje voor de tv. Straks niet meer! (Omdat je in meerdere kijkhoeken wordt voorzien)

Ook belangrijk van deze tv: het gaat hier om een oled exemplaar. Ik wil hier eigenlijk niet teveel over techniek praten, maar oled is wel supergaaf! Het zegt iets over de kwaliteit van beeld, net zoals hd en full hd dat doen. Oled is mooier dan dat, want het ziet er levendiger en meer echt uit. Daar betaal je helaas ook wel een prijs voor. Voor bijna 8000 euro ben jij de eigenaar van dit beestje. Maar zeg nou zelf, het is een prachtig ding, nietwaar?

Vragen over dit artikel? Stel ze!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.