Toffe solar-producten om de zon voor je te laten werken

Toffe solar-producten om de zon voor je te laten werken

Nu de zon weer lekker schijnt en de dagen een stuk langer zijn, kunnen we ook onze solar-gadgets weer tevoorschijn toveren! De zon voor je laten werken? ☀️ Yes, girl! Deze toffe solar-producten zijn ideaal voor je picknick-dates, camping-avonturen en roadtrip-reisjes.

1. Solarverlichting: een lichtsnoer op zonne-energie

Met dit romantische lichtsnoer op zonne-energie, tover je je tuin, caravan of balkon direct om in een sprookjesachtige omgeving. Het lichtsnoer is zeven meter lang en voorzien van 50 warm-witte ‘kristallen’ lampjes op een zwart snoer. De lampjes kunnen in acht verschillende standen en geven tot wel acht uur licht. Klaar voor die zwoele, gezellige zomeravonden? 😍

2. Solarverlichting: 3-delige tuinverlichting set

Met deze 3-delige tuinverlichting set op zonne-energie haal jij drie stijlvolle glazen potten met ingebouwde LED lampjes in huis. Dat geeft een sfeervol gezicht op de grond, naast de deur of op je tafel. De set is voorzien van een schemersensor, dus de lampjes gaan automatisch aan als ’t donker begint te worden. Ze gaan per lampje zo’n vijf tot acht uur mee op een opgeladen zonnecel.

3. Solar campingdouche

Met deze campingdouche op zonne-energie douche jij overal comfortabel in de buitenlucht. Een echte must als je gaat kamperen, backpacken of survivallen. Het handige aan deze buitendouche is dus dat het water opwarmt door middel van zonne-energie. Het water kan tot wel 45°C graden opwarmen, en dat is absoluut aangenaam.

MobileMobile

4. Zonnepaneel oplader met USB poorten

Deze solar oplader met drie USB poorten is heel handig voor op reis. Waar je ook bent: als de zon schijnt, kan jij je gadgets en telefoons opladen. Je hangt ‘m aan je tent, in een boom of waar je maar wil (met de bijgeleverde haakjes is dit heel simpel te doen) en de rest gaat vanzelf. Ook met bewolkt weer laadt ‘ie nog prima op.

5. Draagbare Bluetooth solar speaker

En als laatste: de draagbare Bluetooth solar speaker. Een boxje dat je lekker meeneemt op reis én dat wordt opgeladen door de zon. Staat ‘ie in de zon, dan is de afspeeltijd volgens de makers ‘onbeperkt’ (mits op gemiddeld volume). Is-ie eenmaal in ’t donker, dan kun je er tot wel 30 uur muziek mee luisteren.

Wat zijn jouw favoriete solar-producten voor deze zomer? ☀️ Laat ’t ons weten via Instagram of Facebook!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.