iPhones

Tof cadeautje voor de nerd in je leven: een ingelijste iPhone

Het is soms niet makkelijk om te bedenken wat voor een cadeau je koopt voor die speciale persoon in je leven. Veel mensen hebben alles wat ze nodig hebben en kopen zelf wel wat ze verder nog willen. Juist voor die mensen is het moeilijk om een cadeau te bedenken, maar we hebben iets vets gevonden: een ingelijste iPhone van Grid Studio.

Voordat je afhaakt omdat je denkt: ik kan zelf ook wel een lijstje kopen bij Ikea en met kit een telefoon opplakken: dit is niet helemaal hetzelfde. Wat dit cadeau de moeite waard maakt, dat zijn twee dingen: ten eerste halen de mensen van Grid Studio de iPhone uit elkaar en worden belangrijke onderdelen apart van elkaar opgeplakt. Ten tweede zetten ze erbij in een mooi font met welke iPhone en onderdelen je te maken hebt die de smartphone zo revolutionair maakte.

Ingelijste iPhone

Nu is het niet alleen heel mooi en kunstig om op te hangen, het is ook nog eens romantisch. Je zou bijvoorbeeld de telefoon kunnen kiezen waarmee de Apple-liefde van jouw Apple-fan begon. Of je koopt de telefoon waarop jullie elkaar je eerste appjes stuurden. Immers zijn er nog weinig relaties die beginnen zonder een paar maanden non-stop appen, toch? 

MobileMobile

Hoewel je inmiddels ook wel een iPhone 4 kunt kopen voor 100 euro, misschien 50 als je hem op Marktplaats koopt, is dat niet helemaal hetzelfde. Waarschijnlijk is dat toestel zichtbaar gebruikt, terwijl die van Grid Studio er volledig nieuw uitzien. Bovendien kosten ze relatief gezien niet heel veel: een ingelijste iPhone 4 van Grid Studio kost ongeveer 130 euro. 

Eyecatcher voor aan de muur

Dit artikel is niet gesponsord, ik vind het gewoon een geweldige uitvinding. Het is een eyecatcher, het is enorm origineel en er zijn verschillende varianten beschikbaar voor verschillende nerds: gameconsoles, smartwatches, Samsung- en Nokia-telefoons behoren ook tot de mogelijkheden. Al is het wel duidelijk dat het vooral goed is in Apple-producten, wat waarschijnlijk komt omdat die nu eenmaal een wat stijlvoller design hebben dat je ook echt aan je muur wil hangen. Sorry Nintendo.

Uiteindelijk zijn lang niet alle varianten zo ‘goedkoop’ als die iPhone 4, dus kijk vooral wat je hier zelf aan wil uitgeven, maar ik heb iemand ontzettend blij gemaakt met dit nerdy cadeau. Het is ook nog een snel geleverd, wordt heel stijlvol ingepakt en ja, dit had ik natuurlijk zelf nooit zo mooi strak kunnen maken. Al moet ik zeggen: het zou wel tof zijn als dat wel kon, dat je er juist zelf wat persoonlijkere tintjets aan kut toevoegen. Tegelijkertijd blijft het cadeau zo wel tijdloos en als je het ooit wil verkopen, dan kun je dat zonder die personalisatie makkelijker doen. Maar goed, dat is wel weer het tegenovergestelde van hoe romantisch dit cadeau uit de hoek kan komen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.