geen 3D tv

Tip van Sam: neem geen 3D tv

Nog altijd twijfels of je wel of geen 3D tv moet nemen? Luister dan eens naar deze tip van Sam: “Ik vind het vaak wat onrustig kijken en de meeste 3D films voegen nog niet veel toe met hun 3D beeld.”

Begrijp haar niet verkeerd, want: “De 3D functie hebben we in het begin wel eens gebruikt en de meegeleverde brillen zitten ook vrij comfortabel. Maar toch zijn zowel ik en mijn vriend niet erg weg van het 3D beeld.” Het punt is: met 3D beeld ervaar je nog steeds geen wereld zoals je die normaal gesproken door je eigen ogen ziet. Bepaalde elementen lijken uit het scherm te steken, maar het blijft een kijkdoos. Net zoals zo’n schoenendoos van vroeger, waar je plaatje voor plaatje in kon zetten.

Desondanks is deze TechGirl erg blij met de Samsung 3D televisie die ze heeft gekocht. De 3D functie hóeft natuurlijk niet aan: “Mijn vriend en ik gingen samenwonen en hadden beide uit onze vorige relaties de oude dikke tv overgehouden. Aangezien we beide gek zijn op films, gamen en tv series kijken, was het logisch om samen te sparen voor een nieuwe en plattere tv. We wilden graag een led tv met high definition, hij moest aangesloten kunnen worden op ons netwerk en niet al te duur zijn.” Zo kwamen ze bij de Samsung UE40EH6030 uit.

MobileMobile

“Soms is het zo vanzelfsprekend dat we een mooie en goede tv hebben dat je vergeet hoe bijzonder en belangrijk hij inmiddels is geworden. De beeldkwaliteit is geweldig mooi, dat merkte ik meteen bij de film Samsara. Ik hou van beeld en door mijn studie kijk ik toch vaak anders naar films, series en games dan de gemiddelde tv kijker. Mooie belichting, camerahoeken, details kunnen mij ontroeren.” Vikings waardeert ze trouwens ook erg, ondanks de matige beeldkwaliteit. “Hou je van gespierde, halfnaakte mannen met lang haar? Dan is het echt een must om te kijken!” Haha!

Ten slotte: als je deze televisie moest ruilen tegen iets anders. Wat zou dat dan zijn, Sam? – “Dan zou het een Samsung UE55HU8200 televisie zijn! Een stapje groter nog luxer, slimmer en curved. Ik blijf wel trouw aan het merk want tot nu toe bevalt Samsung me goed als televisie.”

“Wanneer je een televisie gaat kopen bezuinig daar niet op! Je kijkt stiekem al snel veel televisie en goed beeld is rustiger voor de ogen. Lees ook de reviews voordat je gaat shoppen en laat je wanneer je naar de winkel gaat niet ompraten naar het actiemodel. Een goede tv gaat jaren mee en is een investering voor het hele gezin.” – Keep that in mind 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.