tinyhouse

#TinyHouse | De douche van de toekomst

Eindelijk mag ik meer vertellen over de e-shower van Hamwells! Vorige week kwam bouwkundig ingenieur Yuri Buhrmann aanzetten met een folder van deze interessante elektrische douche – hmm.. dat klinkt niet best in het Nederlands – en ik kan niet wachten om hem een keer uit te proberen!

Wat is het eigenlijk? De e-shower is eigenlijk een computerdouche die is aangesloten op het internet. Het is daarmee niet alleen een douche, het is ook een gadget. De UVC-lamp zorgt ervoor dat het water wordt gezuiverd, zodat je het weer kunt gebruiken: FreshCycles. Als ik de folder mag geloven, wordt het water in deze douche maar liefst negen keer recycled, wat een waterbesparing op zou moeten leveren van zo’n 85%. Heftig!

Naast WiFi, beschikt de e-shower ook over HiFi concertspeakers.. Op zaterdagavond voordat je de stad in gaat alvast in de stemming komen met dancemuziek terwijl je staat te douchen, nice! Ik vraag me daarbij wel af of ik daarmee niet 85% méér zou gaan gebruiken, want met vette muziek onder de douche blijf ik liever nog even onder de warme kraan staan! Verder kun je geheel elektronisch de temperatuur, het aantal te gebruiken liters water (gekoppeld aan je persoonlijke account), douchetijden en de zelf-reinigingsprogramma’s instellen. Twee douchekoppen -een regendouche en een klassieke douche- zorgen voor dubbel douchecomfort. Schoner word je nergens!

Ik ben super benieuwd of dit iets is voor mijn Tiny House. Gaat deze e-shower ervoor zorgen dat duurzaamheid en comfort (wat zeg ik, luxe!) hand in hand gaan? En.. wanneer mag ik gaan testen?

PS: Anke ging gister op bezoek bij Hamwells. Een kleine impressie zie je hier:

MobileMobile

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten