Tiny House

#TinyHouse | Candle in the Wind

Lieve allemaal,

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen, is Tiny House Lovers voorbij. Vinu en ik zijn niet meer samen. Wat is er toch allemaal gebeurd? Om heel eerlijk te zijn weet ik zelf niet eens wat ik er over kan en wil zeggen, want ik ben zelf nog heel erg aan het uitzoeken wat er allemaal is gebeurd en hoe.. maar één ding is duidelijk: in een hele korte tijd zijn we van Tiny House Lovers naar Tiny House Drama gegaan. Onze gezamenlijke toekomst bestond ineens niet meer. En dan staat de wereld ineens op z’n kop. Wat nu? Er speelt nog van alles op dit moment, het is nog zeker niet voorbij en wat de toekomst zal brengen weet ik nog niet. En dat is zoals het is. In die storm probeer ik mezelf staande te houden en heel erg terug te gaan naar mezelf. Wie ben ik ook alweer? Wat vind ik? Wat wil ik echt? Waar verlang ik naar? Hoewel ik nog heel veel dingen op een rijtje aan het zetten ben, is één ding is heel erg duidelijk voor mij: een Tiny House hoort bij mij. Voordat Vinu en ik samen gingen wonen, zat dat al in mijn hoofd en als ik denk aan het Tiny House dat we aan het ontwerpen zijn, dan gaat mijn hart sneller kloppen. Op een goede manier. Het dromen erover en het idee dat het huisje heel binnenkort echt gebouwd gaat worden, is een belangrijke houvast voor me. Het is een stukje van mezelf waar ik zeker over ben. Mijn candle in the wind. Het huis komt er dus, dat staat vast.

Maar nu, wat staat er allemaal te gebeuren? De studenten van de Universiteit Twente zijn in principe klaar met de energieplannen en daar moet iets mee worden gedaan. Op korte termijn zullen we met Yuri Buhrmann (Buhrmann Bureau voor Bouwkunde en Fysieke Leefomgeving) en Rob Wieringa (Uneto VNI) om de tafel gaan om te kijken hoe we de energieplannen van de UT kunnen verwerken tot constructietekeningen en welke materialen we daadwerkelijk gaan gebruiken. Hopelijk lukt het om alle wensen, met name alle tech, waar te maken, met zo min mogelijk compromissen. En in mei starten met de bouw? Het gaat nog spannend worden!

MobileMobile

Ondertussen ben ik heel druk met Tiny House Zwolle. We hebben inmiddels een groep van ongeveer dertig serieus geïnteresseerde mensen bij elkaar die samen willen werken om in de gemeente Zwolle een Tiny House community te realiseren. Binnenkort starten we met het maken van commissies om heel praktisch de verschillende onderdelen van (het leven in) een community uit te werken. En dan moet er nog een locatie worden gevonden..

Kortom, hectische en spannende tijden. Ik hou jullie op de hoogte.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
Top 5 slimme waterflessen

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten