tinyhouse

#TinyHouse | 3D Huisprinter

Lieve volgers,

Het is meivakantie en as we speak zit ik lekker in Frankrijk te genieten van zonnebloemen, wijn en prachtige chansons! Even geen updates met betrekking tot mijn eigen huisje, maar wel een gaaf filmpje dat ik graag met jullie wil delen 🙂

Het zal een paar maanden duren om mijn Tiny House te realiseren, maar stel je voor dat je je huis in één dag af kan hebben.. Nou, dat kan! Deze mobiele printer print in 24 uur een compleet huis op locatie. Van beton! En duurzaam, want het bedrijf, Apis Core, zegt dat hun gebouwen wel 175 jaar mee gaan. Wow, super duurzaam. Als je ook zo’n geprint huisje van beton wilt, mag je er wel even een vakantie boeken, want het bedrijf zit in San Francisco.

MobileMobile

Beton zal het voor mij niet worden, aangezien ik graag een paar wielen onder mijn huisje wil. Wie o wie gaat voor mij een 3D-houtprinter uitvinden?

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
bluetooth straling speaker
Is Bluetooth straling schadelijk?

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten