Lieve volgers,

Het is meivakantie en as we speak zit ik lekker in Frankrijk te genieten van zonnebloemen, wijn en prachtige chansons! Even geen updates met betrekking tot mijn eigen huisje, maar wel een gaaf filmpje dat ik graag met jullie wil delen 🙂

Het zal een paar maanden duren om mijn Tiny House te realiseren, maar stel je voor dat je je huis in Ă©Ă©n dag af kan hebben.. Nou, dat kan! Deze mobiele printer print in 24 uur een compleet huis op locatie. Van beton! En duurzaam, want het bedrijf, Apis Core, zegt dat hun gebouwen wel 175 jaar mee gaan. Wow, super duurzaam. Als je ook zo’n geprint huisje van beton wilt, mag je er wel even een vakantie boeken, want het bedrijf zit in San Francisco.

Beton zal het voor mij niet worden, aangezien ik graag een paar wielen onder mijn huisje wil. Wie o wie gaat voor mij een 3D-houtprinter uitvinden?

 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.