Het gaat gebeuren! Universiteit Twente heeft bijna alles berekend wat betreft ‘Energy Embedded Systems’, Yuri Buhrmann is bezig om alle data te verwerken in prachtige bouwtekeningen en wij staan te springen om te beginnen met bouwen. We zijn dan ook met spoed op zoek naar een aantal vakmensen die ons willen ondersteunen bij dit ambitieuze project. Bouwvrouwen, dit je kans! Interesse in één van onderstaande vacatures? Meld je dan aan via info@techgirl.nl.

Gezocht: Carrosseriebouwer V/M

Het Tiny House moet uiteindelijk op een trailer of oplegger komen te staan. Ideaal zou zijn als ik mijn eigen Tiny House zou kunnen vervoeren met een standaard BE-rijbewijs. Ben jij in staat om de trailer of oplegger te bouwen die geschikt is voor dit specifieke project? Neem zo snel mogelijk contact op!

Startdatum: per direct.

Gezocht: Timmerman V/M

De bouwtekeningen zijn bijna klaar.. nu moet het Tiny House nog gebouwd worden en op een trailer worden geplaatst. Wie durft deze uitdaging aan?

Startdatum: uiterlijk 1 juli 2017

Gezocht: Installatiemonteur V/M

Dit wordt niet zomaar een Tiny House, het wordt een TECH Tiny House. Klein, maar met de nieuwste technische snufjes en gadgets. Wil jij meewerken aan het eerste Tech Tiny House van Nederland, meld je dan nu aan!

Startdatum: uiterlijk 1 juli 2017

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.