Even een leuke update over de voortgang van de Tiny House community Zwolle! Een paar weken terug kregen we als werkgroep de volgende tip:

‘In samenwerking met de Provincie Overijssel mag Club Cele dit jaar Stadscheques gaan uitreiken. Dit is een van de onderdelen van ‘De Stadsbeweging’. Naast de cheques kunnen we ook andere ondersteuning bieden zoals netwerkcontacten en kennis. De Stadsbeweging is een beweging in Overijsselse (binnen)steden waarbij actieve inwoners en ondernemers hun tijd en energie inzetten omdat ze hun eigen stad en omgeving willen verbeteren. Zij ontwikkelen goede oplossingen voor leegstand, veroorzaken beweging in de stad of hebben creatieve ideeën over een inclusievere stad. Daarmee dragen zij bij aan de vitaliteit, leefbaarheid en identiteit van de (binnen)stad. Kortom: heb jij een goed idee dat bijdraagt aan de leefbaarheid van de binnenstad van Zwolle? Zoek je nog een duwtje in de rug of loopt je project vast in de conceptfase? Of ben je toe aan de next level in je project? Dan biedt de Stadscheque voor jou de uitkomst.’

Er viel dus geld te verdienen! Afgelopen dinsdag zat ik dan ook met mijn mede-Tiny House Zwollenaars in het publiek bij Club Cele, smachtend naar die o zo mooie stadscheque. Stan Fritschy had namens ons een pitch voorbereid en kreeg twee minuten de tijd om de Tiny House Zwolle community te promoten. Wat willen we? Een Tiny House Community in Zwolle. Mooie kwalitatieve huisjes die niet groter zijn dan nodig, een duurzame wijk waarin je oud kunt worden, een wijk die aantrekkelijk is en een meerwaarde heeft voor de gemeente Zwolle. Waar hebben we geld voor nodig? Om een architect in te huren die ons kan helpen bij het professioneel ontwerpen van deze aantrekkelijke en kwalitatieve wijk. Fantastisch toch? Na deze twee minuten mocht het publiek stemmen. Yay or nay? 20 stemmen voor, 1 tegen. Yay! Vol trots mochten we een stadscheque van maar liefst 2500 euro in ontvangst nemen. Dankjewel Zwolle!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.