dating apps

Tinder: de film komt eraan

We worden de laatste tijd weer doodgegooid met commercials over dat ‘vals zingen’ onder de douche eigenlijk hartstikke schattig is, omdat er vast wel iemand via Lexa, Relatieplanet, OKCupid te vinden is die dat wel kan waarderen. Die bedrijven moeten ook wel, want inmiddels is het voor mensen die op zoek zijn naar liefde of seks eigenlijk standaard dat Tinder wordt gebruikt. En we hebben goed nieuws voor de fans. Tinder: de film komt eraan, en hoe vies het ook klinkt, het is geen 18+ variant.

Hoewel Tinder pas sinds 2012 bestaat, zijn er al 50 miljoen leden die op zoek zijn naar die geweldige vrouw of mooie man. Dat je dan vaak achterblijft met een booty call, dat is nu eenmaal het risico. En er zijn nog veel meer dramatische Tinder-verhalen, over dates die helemaal in de soep liepen of mensen die stiekem via de keuken van het restaurant wegglippen om onder de tegenvallende date uit te komen. Zulke akkefietjes verwachten we ook in de film van Tinder, die heet: “Worst Tinder Date Ever”. De film gaat in de maak bij Warner Bros en wordt ontwikkeld door de mannen achter Friends with Benefits.

Tinder: de film

In Tinder: de film zien we twee mensen in Los Angeles die elkaar op Tinder vinden, waarna ze op een date gaan. Natuurlijk gaat daarbij alles verkeerd. Maar… voor de rest nog geen details! Het kan dus nog van alles worden!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.