TikTok app geopend

TikTok vindt vermiste man terug na 3 jaar

Een man die al drie jaar lang vermist was, is teruggevonden dankzij TikTok gebruikers. Er was niet lang voor nodig: binnen drie uur tijd werd de Amerikaan in levende lijve teruggevonden.

#FBITikTok solves the problem

Sarah Nicole plaatste op oudejaarsdag een TikTok-video met de oproep om uit te kijken naar Matt Stray. Matt was al twaalf jaar de beste vriend van haar man, maar drie jaar geleden verdween Matt opeens en liet niks meer van zich horen. “Kan gebeuren”, zal je zeggen. Maar het gekke was dat hij op niemand meer reageerde, ook niet op andere vrienden of op familie. DM’s bleven ongelezen. Matt leek van de aardbodem verdwenen.

Het zat Sarah Nicole niet lekker en daarom plaatste zij in een wanhopige laatste poging een opsporingsvideo op TikTok. Met de hashtag FBITikTok hoopte ze speurneuzen over heel de wereld aan te spreken. En met succes dus: binnen 3 (!) uur werd Matt teruggevonden.

Eind goed, al goed?

Matt en Sarah Nicole kwamen met elkaar in contact, maar het lijkt er niet op dat ze weer met elkaar bevriend zullen zijn. In SnapChat conversaties van de twee geeft Matt duidelijk aan een ander leven te hebben gekozen:

M: “My old friends and family were toxic and unhealthy so I don’t talk to them anymore”.

S: “U want me to tell them u are ok and fine and to leave u alone? Cuz i will. As long as u are ok thats all I was worried about. I was like hmm please temm me he is safe.”

M: “You can tell them I’m ok and maybe they will leave me lol. I’m totally ok tho! I didn’t have a relationship with God when I lived up there and leaving was the best thing ever.”

Geen happy end voor de vriendschap, wel voor de gezondheid van beiden. En dat is ook heel wat waard natuurlijk.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.