icecream

TikTok sensatie Ninja Creami krijgt een nieuwe versie!

2023 was hèt TikTok-jaar van Ninja. En dan heel specifiek voor de Ninja Creami ijsmaker. TikTokkers gingen viraal met het maken van sorbets, romige gelato, frozen yoghurts en meer in allerlei bijzondere ingrediënten. Moederbedrijf SharkNinja is bepaald niet dom, en speelt daar nu handig op in met het vervolg op deze TikTok sensatie. Sterker nog: er komen in totaal 13 (!) nieuwe producten aan van Ninja…

ninja creami deluxe

SharkNinja heeft vandaag zijn 2024-producten getoond tijdens een event in het stralende Mallorca. Maar liefst twintig nieuwe producten mogen we straks verwachten. Het bedrijf ‘goes all out’ sinds ze hun omzet met 80% zagen stijgen in kwartaal drie van 2023 en spreekt grote ambities uit voor de komende jaren.

Tom Brown, President EMEA bij SharkNinja: “Europa behoort tot de meest bloeiende markten ter wereld. We hebben al een sterke vraag en groei gezien, maar we zijn nog maar net begonnen. De nieuwe producten en categorieën die we vandaag lanceren, zullen onze groei stimuleren terwijl we blijven investeren in en bouwen aan onze EMEA-activiteiten in 2024 en daarna.’’

Leuk, maar… wat betekent dat concreet?

In 2024 mag je op het gebied van Cleaning, Beauty, Kitchen en Outdoor twintig nieuwe producten van het bedrijf verwachten. De apparaten zijn niet alleen handig, maar bevatten vaak ook een ‘funfactor’. Net even anders, dan de concurrenten. De Shark FlexBreeze Fan is bijvoorbeeld een categorie die inspeelt op buitenkoeling. (wat we daarvan moeten verwachten, hopen we met eigen ogen te zien). Bovendien komt het bedrijf met Double Stack Airfryers, waarmee je dus twee keer zoveel voedsel in één keer kunt bereiden. (Dit roept om een vervolg van Anke’s Airfryer Avonturen!)

Alle producten op een rij

Hou je vast: dit mag je dit jaar van SharkNinja verwachten:

 • Shark Matrix Robot, een reinigingsapparaat dat zuigkracht en sonisch dweilen combineert;
 • Shark StainStriker Pet Stain & Spot Cleaner, een lichtgewicht die vlekken en geuren
  verwijdert met 20x meer vlekslagkracht;
 • Shark HydroVac, een drie-in-één reiniger voor harde vloeren die stofzuigt, dweilt en
  zichzelf reinigt;
 • Shark Steam & Scrub mop met Steam Blaster-technologie.
 • Shark Beauty Shark SmoothStyle. Deze haartool is ontworpen om het haar in model te brengen en glad te strijken met behulp van verwarmde kamtechnologie.

En wat dacht je van:

 • Ninja Woodfire Pro Connect XL Electric BBQ Grill & Smoker, een geavanceerde grill en buitenroker;
 • Ninja PROCHEF Connected Thermometer, met app
 • Ninja CREAMi DELUXE Ice Cream & Frozen Drink Maker
 • Ninja Ceramic Cookware-assortiment, dat langdurige anti-aanbakprestaties moet bieden;
 • Ninja Detect Duo Power Blender Pro, de slimste blender tot nu toe in Europa (?);
 • Ninja Combi Multi-Cooker, Oven & Air Fryer, ter uitbreiding van zijn
  snelkookassortiment.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.