Tijdens je vakantie online voor werk?

De zomervakantie staat weer voor de deur! Even er tussenuit, weg van je dagelijkse leven. En ook: geen #worktodo. Je zou zeggen dat vakantie een paar weken vrij is om écht even niet te werken, maar anno 2017 (waarin we 24/7 alles kunnen checken en altijd bereikbaar zijn) is dat niet altijd zo. Skyscanner deed onderzoek naar werken tijdens de vakantie.

Hoewel ‘we’ een ondernemend volk zijn, blijkt dat voor veel mensen ‘vakantie’ écht even vrijaf is. 72% gaat namelijk niet online voor het werk. Meevaller! Ben je – net als ik – verbaasd? Dan behoor je vast tot de 28% die wél online gaat op vakantie. Ik geef het toe: ik check af en toe iets voor werk. Als #girlboss ontkom je er bijna niet aan. Ik vind ’t dan toch lastig om het neer te leggen, maar gelukkig voelt het dan niet als werken. Mijn vriend en ik kiezen trouwens bewust voor een accommodatie met WiFi. Ik vind ’t heerlijk om onze reis vast te leggen via Snapchat en andere social media. Dat speelt natuurlijk ook mee.

Werken vanuit je vakantiebestemming, ja of nee?

Ga jij tijdens je vakantie online voor werk? En niet liegen nu… 😉

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.