thuis sporten saai

Thuis sporten saai? Probeer dit eens!

Grote kans dat je andere prioriteiten hebt dan dit tijdens Kerst en Oudjaarsdag. Maar wie het nieuwe jaar (weer) sportief wil beginnen, kan beter maar even opletten. Heb je niet zoveel met de sportschool en vind je thuis sporten saai? Misschien slaat deze Modern Movement dan wel bij je aan!

Sporten in spelvorm

De nieuwe Modern Movement combineert training op maat met interactieve fun dankzij een bijbehorende app. Je kunt kiezen tussen een balans- en krachttraining of een core training. Met de M-Trac app kun je jouw eigen training samenstellen op basis van de doelen die je in 2018 wilt stellen.

Hoe werkt het?

Gewoon balansoefeningen doen is effectief, maar kan behoorlijk saai zijn. De M-Pad (balans en kracht) en het Edge-Board (core training) hebben een uitsparing voor smartphones zodat de sensoren van de smartphone de bewegingen kunnen volgen en bewaren. Op die manier kun je de voortgang over tijd meten. Volg trainingsprogramma’s of stel je eigen programma samen.

Daarnaast kun je met de M-Trac app ook een aantal mini-games spelen om jezelf of vrienden en familie uit te dagen. In het spelletje Bulls-eye moet je bijvoorbeeld zo snel mogelijk het balletje in de roos krijgen en daar houden. Of begeleid een balletje door een doolhof, of speel een variant van de aloude space invaders. De app kan ook makkelijk op een smart-tv worden weergegeven, zodat je het net even beter kunt zien.

Specificaties

Lijkt het je wel wat? De M-Pad is er voor 149 euro, het Edge-Board is beschikbaar vanaf 99 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.