family

The Tiny House Family is growing

De afgelopen week zijn we heel druk geweest om nog meer nieuwe samenwerkingspartners aan ons lijstje van deskundigen toe te voegen. Daarover kan ik je hopelijk snel meer vertellen!

Er is ook een beetje nieuws van persoonlijke aard deze week.. Mijn huisje heeft een tijdelijk nieuwe bewoner: mijn moeder! Zij moest haar huisje verlaten en ik had door omstandigheden natuurlijk ineens heel veel ruimte over. Dus, mijn moeder komt even gezellig logeren 🙂 . Haar hondje Sushi erbij en ons gezinnetje is compleet. We kunnen goed met elkaar hoor, maar of het goed gaat komen, mijn moeder en ik weer samen in één huis? We zullen het zien. De afspraken zijn in ieder geval al gemaakt: ik kook en zij maakt schoon.

En wat ook super leuk is.. mijn moeder wil ook in een Tiny House wonen! Nou ja, iets minder klein dan ik, namelijk een Small House, maar toch. De komende tijd kunnen we in ieder geval samen brainstormen. En handig, mama zo dichtbij.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
winnovation
Winnovation: apps, games en VR gemaakt door studenten

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten