De afgelopen week zijn we heel druk geweest om nog meer nieuwe samenwerkingspartners aan ons lijstje van deskundigen toe te voegen. Daarover kan ik je hopelijk snel meer vertellen!

Er is ook een beetje nieuws van persoonlijke aard deze week.. Mijn huisje heeft een tijdelijk nieuwe bewoner: mijn moeder! Zij moest haar huisje verlaten en ik had door omstandigheden natuurlijk ineens heel veel ruimte over. Dus, mijn moeder komt even gezellig logeren 🙂 . Haar hondje Sushi erbij en ons gezinnetje is compleet. We kunnen goed met elkaar hoor, maar of het goed gaat komen, mijn moeder en ik weer samen in één huis? We zullen het zien. De afspraken zijn in ieder geval al gemaakt: ik kook en zij maakt schoon.

En wat ook super leuk is.. mijn moeder wil ook in een Tiny House wonen! Nou ja, iets minder klein dan ik, namelijk een Small House, maar toch. De komende tijd kunnen we in ieder geval samen brainstormen. En handig, mama zo dichtbij.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.