the simpsons app
Screenshot uit "The Simpsons Tapped Out"

The Simpsons Tapped Out

Naast mijn tablet ben ik ook verslaafd aan de tv. Hierbij kijk ik graag naar programma’s waaraan ik mijzelf relateer. Niet voor niets dat The Simpsons dan ook een van mijn favoriete shows is. Ik kon mijn geluk dan ook niet op toen ik hun officiële App in Google Play (of Android Market noem het zoals je wil) zag staan. Eindelijk een kans om mijn twee verslavingen te combineren!

In de Simpsons: Tapped Out, zoals dit spel heet, is het de bedoeling dat jij Springfield weer opbouwt, nadat deze door een nucleaire ramp weggevaagd is. In het begin heb je alleen Lisa en Homer tot de beschikking, maar je zal snel merken dat door klusjes uit te voeren en huizen te bouwen, je binnen mum van tijd heel Springfield en haar bewoners weer tot leven wekt. Uiteraard geheel in jouw stijl, +1.

Wat ik ook een plusje vind, is de mogelijkheid om met jouw vriendjes en vriendinnetjes te connecten. Hierdoor is het mogelijk om te kijken hoe zij hun stad hebben opgebouwd, en kan je hun überlelijke stad helemaal afkraken <3! Naast kijken mag je ook aanraken in deze stad. Je mag iedere dag drie anderen helpen, en zo dus credits opbouwen. Maar dat moet je zelf maar even zien.

Verder vind ik het spel er helemaal te gek uitzien. Maar misschien is dat ook iets dat je zelf maar even moet zien. Als je fan van de Simpsons bent, dan ben je geheid ook fan van deze App. Nog even een lokkertje: in het spel is het mogelijk om exclusief beeldmateriaal van de show vrij te spelen.

Nou, nu heb ik potjandorie toch wel voldoende redenen gegeven om deze App te downloaden en het spel te spelen, dacht ik zo. Dus… ik wacht… Al klaar?… . Hmm. … Duurt lang! Laat ik dan in ieder geval het eindoordeel dan maar opmaken, dat wachten duurt mij ook te lang. The Simpsons: Tapped Out krijgt van een dikke 8 plus een puntje erbij voor de aanwezigheid van Homer. Eindcijfer: 9!

Wat: Een App
Voor: Android en iOs

Pluspunten:
Design
Sociaal karakter
Goed voor mijn verslaving
Minder:
Laadtijd
Oriëntatie in het spel
9
  1. In principe moet je de spelersnaam van andere mensen weten om ze daadwerkelijk toe te kunnen voegen. Dit betekend dus dat jij de spelersnamen van jouw eigen vrienden moet weten om ze toe te kunnen voegen.

    Een andere mogelijkheid is het maken van nieuwe vrienden. In de comments van deze app in de PLayStore zijn vaak wel mensen te vinden die andere vrienden zoeken, en hierbij hun spelersnaam aanbieden om toe te kunnen voegen aan het vriendenbestand. Natuurlijk kan jij ook de boel omdraaien, en jouw eigen spelersnaam in de comments neerzetten, zodat andere spelers jou toe gaan voegen.

    Ik hoop dat het allemaal een beetje duidelijk is geworden. Nog veel speelplezier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
tandenborstel met Artificial Intelligence
Een tandenborstel met Artificial Intelligence… hoe dan?

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten