The Happening – alternatief voor WhatsApp

Gebruiken jullie de groepsgesprekoptie op WhatsApp? Ik wel, ik heb echt veel verschillende soorten groepen. Het doel van die WhatsApp groepen is vooral het overleggen of kletsen over dingen. Wat nou als er een app is waarbij je veel meer kan doen dan dat? Wat is dat alternatief voor WhatsApp?

De app die momenteel in opmars is, is the Happening. Bij deze app kan je met je vrienden, huisgenoten, sportploeg, schoolgenoten of mensen van een andere vereniging een ‘Happening’ aanmaken. Bij die ‘Happening’ is het mogelijk om verschillende dingen te doen. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Ranking Games, rank je vrienden bij de gegeven stelling, zoals wie als eerste een nieuwe tattoo zou nemen of wie het meeste TV kijkt. Voorspel ook hoe hoog je zelf zal eindigen en sleep zo punten binnen voor de ‘Ken jezelf’ competitie.
  • Natuurlijk is er een mogelijkheid om te chatten. Maar er is ook een mogelijkheid om een anonieme chat aan te maken.
  • Er kan een agenda voor je Happing aangemaakt worden, waardoor iedereen altijd van alle mogelijke events op de hoogte is.
  • Er is een Selfie Time, hier kan je dus selfies posten en de selfies van de groepsgenoten bekijken.
  • Ook is er een photo hunt. Zelf vind ik die erg leuk. Je moet bijvoorbeeld selfies maken met de krant van vandaag, met een ouder of in de MacDonald’s. Degene die dat als eerste doet, ontvangt 10 punten. Iedereen die het daarna doet krijgt twee punten.
  • Ook is er een mogelijkheid om uitgaven te splitten, waardoor mensen weten wat ze nog aan elkaar moeten betalen en de balans altijd zichtbaar is.

Zelf gebruik ik de app ook en vind ik hem in gebruik erg makkelijk. Het is mogelijk om een account aan te maken door via Facebook in te loggen, waardoor je meteen al je vrienden zou kunnen toevoegen aan een Happening. Hebben jullie al een Happening?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.