“Garantueed to never hurt or fall out”, prijkt er op de voorkant van het doosje van de JBL Inspire 700 in ears. Speciaal voor vrouwen. Een beetje sceptisch pak ik het doosje uit. Ja, tuurlijk joh. In mijn hele testcarrière van TechGirl heb ik nog nooit in ears getest die bij mij bleven zitten. Iets met zeer kleine gehoorgangen… Ach ja, ik neem de uitdaging graag aan. Benieuwd of ze bleven zitten? Blijf dan vooral lezen 😉  

Design

De JBL in ears zijn blauw met wit. Een klassieke combinatie, die mij nooit teleur zal stellen. Classy! De JBL Inspire 700 in ears zijn draadloos, in die zin dat je ze niet via een draad aan je mp3 hoeft te koppelen. Het enige draad dat aanwezig is, is een draad dat langs je nek loopt. Handig, want als je ze even niet meer in wil, hang je de in ears dus gewoon even om je nek. Door het twist lock-systeem zijn de plugs redelijk groot, maar ik vind dat in dit geval juist wel mooi door de frisse blauwe kleur. Je mag gezien worden.

Draagcomfort

Dan nu het antwoord op de vraag, die je vanaf het begin af aan al liet lezen natuurlijk: blijven die verrekte dingen ook echt in je oren zitten? Tromgeroffel… Jazeker! Ik appte hoofdredactrice Anke al: wauw, ze blijven zitten, mag ik ze een 10 geven? Want ja, eindelijk heb ik in ears gevonden die wel blijven zitten, ondanks veel bewegen. Dank u! Verder zijn de plugs zelf erg zacht, waardoor het geen probleem is om de in ears voor langere tijd te dragen.

Geluidskwaliteit

Het geluid klinkt goed door de JBL Inspire 700 in ears. Als ik echt wil zeuren, zou ik misschien iets meer diepte wil

  len horen (qua bass), maar dit kan ook komen doordat de in ears niet diep genoeg in mijn oren kunnen komen door mijn smalle gehoorgangen. Wel hoor ik sporadisch een lichte ruis, wanneer ik de in ears in heb en geen muziek luister. Hier heb je tijdens het luisteren dan weer geen last van. Ook zou ik graag een modus zien die ik kan kiezen, waardoor ik wat van mijn omgevingsgeluid kan waarnemen: dat kan namelijk nu niet. Je hoort nauwelijks geluiden om je heen.

  Batterij

  Nog een grote plus aan de JBL Inspire 700 for women: de accuduur. De in ears gaan zelf zo’n acht uur mee, maar zijn snel op te laden in de meegeleverde case. Daarmee kan je ze nog twee keer opladen. In totaal dus 24 uur luisterplezier. Een klein dingetje is wel dat de handleiding niet erg duidelijk was; ik begreep niet zo goed aan welke lampjes ik kon zien hoeveel batterij er nog over was.

  De JBL Inspire 700 in ears for women zien er classy en fris uit, én blijven ook nog eens goed zitten! Bravo. Er zijn een heleboel pluspunten aan deze in ears, waaronder het snelle en makkelijke koppelen aan je mp3 via Bluetooth. Op een paar kleine minpuntjes na, is deze headset zeker een aanrader!

  Test: blijven de JBL Inspire 700 in ears for women wèl zitten?
  Draagcomfort10
  Geluidskwaliteit8
  Batterijduur8.5
  Design8
  8.6Totale score

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.