Techgirl's TV-Tip

Techgirl’s TV-Tip: The Adjustment Bureau (2011)

Normaal maakt het ons niet zoveel uit als de films slecht zijn in mei: immers zijn we dan vooral buiten van de lentezon aan het genieten. Nu gaat die vlieger helaas niet op, want het weer valt tegen en dan valt het nog meer op dat ook de tv-films tegenvallen. Veel oudjes deze week, met als een van de nieuwere: The Adjustment Bureau. Het is een thriller uit 2011 met Matt Damon en Emily Blunt, geregisseerd door George Nolfi.

Nolfi is bekend als schrijver van Bourne-films en Oceans Twelve en ook The Adjustment Bureau zit qua script fantastisch in elkaar. Het science fiction deel is een beetje vergezocht, maar Matt Damon en Emily Blunt zijn prachtig samen. Je kunt The Adjustment Bureau zien om 20:30 uur op SBS9 op donderdag 11 mei. Enjoy!

Meer Techgirl’s TV-Tips:

Dinsdag 9 mei – The Terminator om 20:30 uur op RTL7
Hoewel de naam inmiddels een beetje afschrikt, is dit een klassieker die je zeker moet hebben gezien.
Woensdag 10 mei – Underworld: Evolution
Briljant is het niet, maar Underworld: Evolution bevat wel een sexy fantasy-sfeertje.
Donderdag 11 mei – The Adjustment Bureau om 20:30 uur op SBS9
Vrijdag 12 mei – Fatal Attraction om 23:35 uur op één
Een beetje fout is deze film wel, maar er worden de laatste tijd weinig goede films over overspel gemaakt. Deze film laat vooral zien hoe dat veel te ver kan gaan.
Zaterdag 13 mei – The General’s Daughter om 23:40 uur op RTL8
Een van de beste thrillers met John Travolta ooit gemaakt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.