[Deze vacature is inmiddels gesloten, vanwege het overweldigende aanbod sollicitaties dat wij hebben ontvangen] TechGirl zoekt versterking. We willen graag aan de slag met een freelance social media specialist die een strategie uitstippelt voor het komende half jaar. Ook het produceren en plaatsen van posts zal tot je takenpakket behoren.

Over TechGirl.nl

In 2012 werd TechGirl.nl opgericht door Anke Horstman. Wat begon als hobby-project, groeide al snel uit tot de meest actieve en toonaangevende technologiesite voor vrouwen in Nederland. Inmiddels hebben meerdere vrijwilligers zich als schrijver verbonden aan het platform, zodat er dagelijks 2 artikelen gepubliceerd worden: van reviews, must try – apps en tech-tips tot aan interviews, security-vraagstukken en techfestivals: je kan het vinden op TechGirl.nl!

TechGirl heeft als missie vrouwen te versterken op het gebied van technologie (kennis & vermaak). Niet voor niets was de eerste echte computerprogrammeur een vrouw. Daarom biedt TechGirl.nl een podium voor vrouwen die werkzaam zijn in de IT-sector of zich op een andere manier bezig houden met technologie.

De uitdaging

We zoeken iemand die ons ongeveer 4 tot 8 uur per week kan helpen, in ieder geval om de continuïteit van social plaatsing te waarborgen. Leef je daarbij uit zoals je wilt: we staan open voor nieuwe soorten content, adviezen en input. Het is belangrijk dat je een strategie ontwikkeld die aansluit bij het TechGirl gevoel en die gebruikt kan worden over alle social kanalen waar TechGirl actief is. (Instagram, Facebook en Twitter) Je plaatst zelf alle content op de social kanalen.

Je werkt samen met een team vrijwilligers en rapporteert rechtstreeks naar de hoofdredactrice. Vele handen maken licht werk, dus kijk ook vooral naar de mogelijkheden binnen het team. Over het algemeen werk je vanuit huis, maar het kan af en toe voorkomen dat een afspraak op locatie nodig is. We gaan er vanuit dat dit niet vaker dan 1x per maand zal plaatsvinden.

Over jou

We zoeken iemand met deze eigenschappen:

  • Pro actief
  • Creatief
  • Open minded
  • Trendgevoelig
  • Vlotte babbel
  • Stressbestending
  • Oplossingsgericht
  • Teamplayer

Gezien ons budget zoeken we het liefst iemand met junior of medior ervaring op social media management gebied. (maar seniors: laat je vooral niet tegenhouden als je graag wilt samenwerken met ons!)

Naast een uurtarief, extra benefits

‘Geven en nemen’: dat is het motto van hoofdredactrice Anke. Vandaar dat we niet alleen een uurtarief aanbieden, maar je ook de mogelijkheid willen geven om meer klanten via ons te vinden.

Een extra benefit is dat je namens TechGirl naar beurzen mag en persevents, alleen als het binnen jouw interesse gebied valt natuurlijk. Het moet wel leuk blijven 😉

Solliciteren?

Heeft deze vacature je interesse gewekt en denk je: “Ik kan nog wel een paar uur per week aan freelance klussen gebruiken”? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Anke Horstman via info@techgirl.nl. Ook voor eventuele vragen over deze vacature mag je naar dit emailadres mailen of bel 06 5777 8589.

Solliciteren kan helaas niet meer. Tussen 20 en 24 augustus vinden de sollicitatiegesprekken plaats in Zwolle of Apeldoorn.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.