Roze cadeau met gouden strik en hartjes confetti.

TechGirl kerstpakket winnen #decemberactie

Ho, ho, ho! Merry Christmas, you filthy animal! 🤶 Wil jij een kerstpakket winnen met daarin allerlei leuke verrassingen? – Let dan goed op! Wij geven er namelijk één cadeau via onze #decemberactie.

Ten eerste, waarom deze decemberactie?

Is er iets leukers dan een cadeautje krijgen waarvan je nog niet weet wat erin zit? Wij vinden van niet. Natuurlijk… een PlayStation 5, stylus pen of saunabon zijn fantastisch om te krijgen, ook al wist je allang dat je het kreeg. Maar zet daar de spanning en de hoop tegenover die je ervaart bij een échte verrassing.. dát is pas magie!

Hold on, hold on… er is nog een reden.

Een kerstpakket mag je zien als een teken van waardering, een teken dat jouw baas blij met je is. Maar wat als je geen baas hebt, omdat je zzp’er bent? Of omdat je geen werk hebt? Of, omdat je baas er het geld niet voor heeft? We weten dat niet iedereen het geluk heeft een kerstpakket te ontvangen. Terwijl het soms juist zo’n opsteker kan zijn.

Daarom kun je een kerstpakket winnen bij ons

We gunnen iedereen een kerstpakket. Met heel veel lekkers erin, of juist met leuke gadgets. Om het huis wat meer sfeervol te maken of om alvast het nieuwe jaar goed te beginnen. Je merkt het: we proberen je fantasie een beetje te prikkelen. Wat zit er nou eigenlijk in die doos?

Dat gaan we dus niet verklappen.

Logisch, want dat haalt de magie weg van de verrassing. Maar goed… laten we het erop houden dat het een beetje tech is, en een beetje non-tech. Heb je een kleine houvast waar je precies aan meedoet.

Hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  1. Plaats een bericht op social media, gericht aan iemand die op dit moment een waardevolle betekenis aan jouw leven geeft en leg uit waarom deze persoon zo belangrijk voor jou is.
  2. Sluit je bericht af met deze zin: ‘Hopelijk kunnen we samen genieten van dit TechGirl kerstpakket.’
  3. Tag @techgirlnl in dat bericht (en zorg dat wij dit kunnen zien)
  4. Wacht de bekendmaking van deze actie af.

Op woensdag 22 december 2021 maken we één winnaar bekend van deze decemberactie.

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.