Tech in je babykamer met de OYO smart monitor + camera combi

Tech in je babykamer met de OYO smart monitor + camera combi

AeroSleep, het bedrijf achter de populaire babymatrassen, heeft sinds kort ook slimme producten in ‘t assortiment. Het gaat om de OYO Smart Monitor en de OYO Smart Camera. Met deze combinatie meet je de slaapjes van je baby.

Zo volgt de OYO Smart Monitor de ademhalingsbewegingen, temperatuur, de positie van je kindje en nog nog meer. En die gegevens zie je (realtime) terug in de OYO app. Is je kindje onrustig? De OYO Smart Monitor geeft je via de app een melding als je kindje jou nodig heeft. Handig voor als ‘ie niet bij je in de buurt slaapt, bijvoorbeeld op een andere verdieping.

Met de OYO Smart Camera heb je gelijk je babyfoon in huis. Deze HD breedbeeldcamera heeft 2 way talk (dus je kunt met de OYO app praten via de camera), night vision en komt met een simpele muurbevestiging.

Wij mogen de OYO Smart Monitor en de OYO Smart Camera testen. Wat zou jij willen weten van deze tech voor in je babykamer? Laat het weten in de comments! Je leest de review binnenkort op TechGirl.nl.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.