Kerstcadeaus

Te weinig geld aan het eind van je maand? Kerstcadeaus van 15 euro: het kan

Het coronavirus treft ons allemaal: waar we dachten te kunnen schrijven over cadeautjes die je nu nog even snel in de winkel kon halen, zijn de winkels natuurlijk ineens dicht. Je bent overgeleverd aan online shoppen en dat betekent inmiddels dat je cadeautje lang niet meer op tijd gaat zijn voor de kerstdagen. Dat is jammer, maar dat zal de ontvanger vast begrijpen. Hier zijn in ieder geval geweldige ideeën voor leuke kerstcadeaus onder de 15 euro.

Een screenprotector

Ik grasduin altijd graag op de Outlet-pagina’s van Bol.com. Het online warenhuis maakt er niet heel veel reclame voor en de ene keer staan de pagina’s voller dan de andere, maar je kunt er soms wel eens een grappig koopje vandaan toveren. Deze kerst bijvoorbeeld, want er staan heel veel screenprotectors in de outlet van Bol.com. Het is iets wat je niet zo snel zelf koopt, omdat ze vrij duur zijn, maar die je zeker op je telefoon zet als je hem krijgt. We zijn misschien niet zo veel meer buiten, een telefoon kan ook keihard vallen in je eigen huis en dan is een screenprotector een welkome aanwinst voor je smartphone.

Kijk naar je eigen lettertype!

Comic Sans MS blijft een soort running gag onder de wereldbevolking. Misschien heeft de persoon voor wie je dit cadeau koopt ook vaak opmerkingen over lettertypes en wil je die persoon iets duidelijk maken? Deze Comic Sans MS-mok met de tekst ‘Kijk naar je eigen lettertype!’ is een heel coole optie voor bijvoorbeeld collega’s.

Een slimme lamp

Het is voor sommige mensen een beetje eng of overweldigend om een smart home voor zichzelf te creëren. Je moet een hub aanschaffen en alles moet met elkaar werken en daar moet je dan tegen praten: klinkt als veel gedoe. Zonde, want je kunt zelfs met één slimme lamp al prima werken. De smarthomeproducten van Action werken zonder hub, dus die kun je direct aansturen met je mobiele telefoon. We zijn ze momenteel nog aan het testen hier bij TechGirl, dus we kunnen nog niet zeggen in hoeverre we uit eigen ervaring weten dat het een goed cadeau is. Het is in ieder geval een goede eerste stap naar smart home om zoiets cadeau te geven.

Een ringlamp

Veel mensen weten niet hoe groot de invloed van een ringlamp is op je selfies of je video’s. Het is leuk om een ringlamp cadeau te doen, omdat je meteen kunt laten zien hoe gaaf het resultaat is. Zo’n lamp bevat ledjes die in een ring zijn gezet, waarbij je je camera mooi door de ring kunt laten filmen voor een perfect resultaat. Je hebt ze snel geïnstalleerd, dus iemand hoeft niet enorm techie te zijn om van dit cadeau te genieten.

Een wortelskin voor Apple Pencil

Ik heb laatst voor een speciaal iemand een heel idioot cadeautje gekocht, waar hij eigenlijk heel blij mee bleek te zijn. Het begon als een grapje: het is een soort siliconen skin in de vorm van een wortel, waarin je je Apple Pencil plaatst. Het geeft net even wat meer grip, het maakt de pencil net even wat dikker en als je in een branche werkt waarin vaak veel verschillende iPads bij elkaar liggen, dan kun je de jouwe meteen herkennen. Nog leuker: maak de achtergrond van de iPad bugs bunny en het plaatje is helemaal compleet.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.