smartphone handschoenen

Talk to the hand

Een welbekende uitspraak: “Talk to the hand, because the face ain’t listening”. En het is deels waar in dit geval. Talk to the hand met de nieuwste uitvinding, Hi-call gloves!

Telefoneren met handschoenen aan, kan flink lastig zijn. Bij een dumbphone druk je alle knopjes tegelijkertijd in, maar een smartphone werkt al helemaal niet op jouw ’touch’. Ideaal dus dat de Hi-call gloves speciaal geschikt zijn voor touchscreens, dankzij wat technologische snufjes die in de fingertips zijn verwerkt. Maar wat nog mooier is: je kunt de handschoenen gebruiken als headset voor je telefoon.

Om hem te gebruiken, zet je de duim aan je oor (speaker) en je wijsvinger rond je mond (microfoon). Een bluetooth verbinding zorgt voor de uitwisseling van het gesprek. En wil je de speaker wat harder zetten? Op de handschoen vind je een paar knoppen waarmee je snel de instellingen verandert.

Je koopt de Hi-call gloves voor een prijs van €50,- op de website van Hi-fun.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.