Samsung Galaxy S21 lifestyle

Stijlvolle designs voor nieuwe Samsung S21 smartphones

Een goed vrouwvriendelijk product hoef je niet roze te maken’. Een uitspraak die we jaren geleden al deden, maar waar menig fabrikant de plank in misslaat. Dat het wel hand in hand kan gaan, dat bewijst Samsung. Met haar nieuwste Galaxy S21 smartphones laat zij zien dat goede functionaliteit en een vrouwelijk design zeker geen mismatch is.

Mooi roze is niet lelijk

Samsung introduceert drie nieuwe telefoons, namelijk: de Galaxy S21, Galaxy S21+ en de Galaxy S21 Ultra. Het zijn dé nieuwe paradepaardjes van de Koreaanse fabrikant. De S21 en S21+ worden uitgevoerd in zachte kleuren en hebben een kenmerkende Contour Cut Camera-behuizing die opgaat in het metalen frame. Elk toestel is afgewerkt met een luxe, matte finish op de achterkant voor een verfijnde look en feel.

Verschillen?

Met name de Galaxy S21 en de S21+ lijken veel op elkaar. De S21 is met 6,2 inches de kleinste telefoon te noemen, de S21+ is zo’n 0,5 inches groter. Dat maakt de S21+ dan ook ietsje zwaarder dan de S21. Ook kan de S21 net wat langer op één batterijbeurt en biedt het de cameraoptie Ultrabreedbeeld. De S21 biedt snelladen daarentegen.

Highlights van de S21 en S21+

 • geschikt voor het 5G netwerk
 • super helder scherm met hoge verversingssnelheid (voor soepel scrollen en vloeiende beelden)
 • Eye Comfort Shield met blauwlichtfilter voor een rustigere oogopslag
 • 8K Video Snap: Selecteer kristalheldere beelden uit je 8K-video-opnamen, in hoge resolutie (33 MP). Zo leg je alle live-actie vast en maak je daarnaast superscherpe foto’s
 • Super Steady voor vloeiende video-opnames
 • Director View: Zet de camera’s aan de voor- en achterkant tegelijkertijd aan om alles vast te leggen. En/of switch tussen de verschillende lenzen
 • Live Thumbnails: Voor een preview, om de hoek te wijzigen, of om in of uit te zoomen

Het beschermen van gevoelige informatie is belangrijker dan ooit. De Galaxy S21-serie 5G is beveiligd met Samsung Knox Vault, Samsungs eigen beveiligingsplatform op chipsetniveau (SoC). Met de toevoeging van fraudebestendig beveiligd geheugen aan de beveiligde processor, maakt Samsung Knox Vault de Galaxy S21 5G tot een soort Fort Knox – niemand komt erin zonder dat jij dat wilt.

De Galaxy S21 5G introduceert ook een nieuwe tool om je privacy te beschermen. Zo kun je de locatie metagegevens van je foto’s verwijderen voordat je ze deelt. Met de functie Private Share[11] bepaal jij wie toegang krijgt tot de content die je verzendt, en hoe lang die beschikbaar blijft.

Prijs van de Galaxy S21 smartphones

De telefoons zijn beschikbaar vanaf 29 januari:

Samsung Galaxy S21

 • beschikbaar in de kleuren Phantom Violet, Phantom Grey, Phantom Pink en Phantom White.
 • met 128 GB geheugen = € 849,-
 • met 256 GB geheugen = € 899,-

Samsung Galaxy S21+

 • beschikbaar in de kleuren Phantom Violet, Phantom Silver en Phantom Black. Daarnaast zijn de exclusieve kleuren Phantom Red en Phantom Gold exclusief verkrijgbaar via de Samsung e-store.
 • met 128 GB geheugen = € 1.049,-
 • met 256 GB geheugen = € 1.099,-

Pre-orderen kan vanaf nu. Je ontvangt bij zo’n bestelling de Galaxy Buds Live (€ 139,-) en een Galaxy SmartTag (€ 29,99).

MobileMobile

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.