Sony op CES: een virtueel concert van Madison Beer

Het is een beetje sneu dat Sony uitgerekend dit jaar haar vijftigste verjaardag als exposant op de Consumer Electronics Show (CES) vierde, want het hele evenement is dit jaar virtueel in plaats van in het echt in Las Vegas. Het maakte er alsnog een feestje van met een kleine sneak peek van het virtuele concert van Madison Beer.

Eerlijk is eerlijk, tijdens de Sony-presentatie kwamen er best wat indrukwekkende dingen voorbij, zoals 360 graden geluid, heel bijzondere filmstudiotech, een speciale drone(camera) en meer. Echter kwam alles helaas erg snel voorbij. Het was duidelijk de bedoeling van Sony om ons lekker te maken voor aankondigingen die dit jaar nog gaan volgen.

Sony op CES

Waar het Japanse techbedrijf wel wat meer tijd voor maakte, dat was de nieuwe virtuele concertregistraties die het gaat doen. Samen met Madison Beer, die een soort gemotion captured werd, heeft Sony voor een virtueel concert van de zangeres gezorgd. Er werd maar een klein stukje van getoond, maar binnenkort schijnt het digitaal opgebouwde concert op PSVR en andere digitale mediaservices te zien te zijn. 

MobileMobile

Helaas heb ik de sneak peek nog niet online voor je kunnen vinden, maar het concert zag er erg leuk uit. Uiteraard zie je overduidelijk wel dat het om een digitaal figuur gaat, wat vooral opviel door de gaafheid van haar huid. Opmerkelijk, want Sony heeft genoeg gamestudio’s die levensechte gezichten kunnen maken. Aan de andere kant is hier waarschijnlijk aanzienlijk minder tijd voor dan voor het ontwikkelen van games, wat vaak jaren in beslag neemt.

Virtueel concert Madison Beer

Toch is het wel indrukwekkend om te zien hoe mooi die bewegingen zijn. Nu heeft Madison die zelf ook wel moeten opnemen met allerlei plakkertjes op zich, maar het is knap dat veel shots van dat kleine stukje concert dat we zagen toch als je even snel kijkt wel kunnen doorgaan voor een echte concertregistratie. We zijn erg benieuwd om te zien of Sony dit van plan is met meer artiesten en zo ja: wanneer. Het nieuwe album van Drake komt deze maand uit, dus #fingerscrossed. 

Madison Beer ziet er in ieder geval zeer gelikt uit in haar virtuele concert. De schrijver van dit stuk is fan van het nummer Dead, dat je hieronder kunt bekijken op de niet-virtuele, gewoon echte manier. Go Madison! 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.