Headphones vallen meestal meer op dan simpele in-ears. Daarom wil je er natuurlijk wel dat je hoofdtelefoon stylish is, want ja, all eyes on you. Sony kende de h.ear headphone-lijn natuurlijk al, maar heeft onlangs op de IFA de h.ear 2-lijn geïntroduceerd. Deze bestaat onder andere uit een on-ear en een over-ear variant.

h.ear on 2 Mini Wireless

Dit on-ear model wordt op de oorschelpen gedragen en blijft daarom goed zitten. De accu zou wel 24 uur mee moeten gaan. Bonus: in 10 minuten opladen is er alweer genoeg energie beschikbaar voor anderhalf uur luisterplezier. Het model is compact en licht en daarom de ideale reisgenoot. Er is overigens een connectie via Bluetooth en NFC mogelijk, aangezien het hebbedingetje draadloos is.

h.ear on Wireless NC

Het over-ear model beschikt over noise cancelling en touch control. Door te swipen op het model kan het volume geregeld worden of kan er naar het volgende nummer geskipt worden. Ook zit er een modus op waardoor je de noise cancelling kort kan beëindigen, door je handpalm op de oorschelp te leggen. Een andere modus zorgt ervoor dat je nog wel omgevingsgeluiden hoort. De batterij van het over-ear model gaat zo’n 28 uur mee en beschikt ook over quick charging.

Kleurrijk

Het mooie aan de headphones is dat deze zeer kleurrijk zijn. Ze zijn namelijk wel in vijf kleuren te verkrijgen: Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold en Moonlight Blue. Een ander voordeel is dat er in de Sony Connect app een heleboel te regelen is voor de ultieme luisterervaring: zo kan je de equalizer naar wens instellen en kan je kiezen voor een specifiek geluidseffect.

De modellen zijn vanaf midden september verkrijgbaar; het over-ear model zal 300 euro gaan kosten, en het on-ear model 220 euro.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.