SNOO is de ultieme 'smart sleeper' voor je baby

SNOO: de doordachte ‘smart sleeper’ voor je baby?

Een ‘smart sleeper’ voor je baby? Met SNOO heb jij , volgens de ontwikkelaars, het ultieme babybedje in huis. Volgens de makers verbetert het je baby’s slaapje door een wiegende functie te combineren met witte ruis en inbakeren.

Het SNOO smart sleeper bedje is ontworpen door Dr Harvey Karp (auteur van het boek The Happiest Baby on the Block ) en is gebaseerd op de 5S-methode. Deze 5 S-en staan voor Swaddling (inbakeren), Side (zijligging), Sushing (sussen), Swinging (wiegen) en Sucking (zuigen). Al die 5 S-en zorgen bij je baby voor het veilige gevoel dat ‘ie weer terug in de baarmoeder zit.

Waarom werkt het ‘smart sleeper’ slimme babybedje zo goed?

SNOO is een responsieve babywieg, zoals de makers ‘m zelf noemen. Dat betekent dat ‘ie actief reageert op je baby. Het wiegje detecteert automatisch je baby’s huiltje. Als het slimme babybedje merkt dat je baby onrustig is, start het automatisch met een wiegprogramma. Ook zal het witte ruis geluid (dat écht helpt bij het beter laten slapen van je baby) toenemen in volume. Dat moet ervoor zorgen dat je baby binnen no-time gesust is, zonder dat jij in actief hoeft te komen. Zo is je baby mogelijk sneller rustiger dan wanneer jij er heen moet om ‘m uit bed te halen om te wiegen en te sussen. En dat uit bed halen maakt je baby wellicht ook weer wat wakker, dus win-win als dat niet hoeft! Ook is je baby ingebakerd in ‘t bedje. Zo voorkom je dat ‘ie wellicht omrolt naar een onveilige positie.

Met de bijbehorende app kun je het slimme babybedje instellen, ontvang je dagelijks een slaaprapportage en vind je tips. Download de app voor iOS of voor Android. Je kunt ‘t bedje gebruiken vanaf de geboorte tot aan een half jaar (of tot wanneer ‘ie op handen en voeten kan). Wel moet je even diep in de buidel tasten om ‘m aan te schaffen. Voor $1,495.00 is de SNOO smart sleeper voor jou. Dat is omgerekend zo’n 1225 euro.

Meer lezen over gadgets voor mama & baby? 👶 Check het speciale mama & baby dossier hier bij TechGirl.nl!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.