snel compost maken

#TinyHouse | Snel compost dankzij deze Food Recycler gadget

Okay, we schreven al eerder over deze Food Recycler gadget, maar zeg nou zelf… zou dit prachtexemplaar niet fantastisch staan in ons Tech Tiny House? Tech, eco-friendly, compact: alles wat wij nodig hebben!

Voedselverspilling: ik voel me er meestal een beetje schuldig over. Maar ook al gooi je alleen de schilletjes weg van aardappelen, appel of stronkjes broccoli: dit kan behoorlijk stinken in de GFT-bak. Zeker in de zomermaanden een probleem. Bovendien kost het ook nog geld om het te laten afvoeren door een vuilverwerkingsdienst. Nope, liever maak je er compost van voor je eigen tuin. De ellendigheid is dat het altijd zo lang duurt voor je compost hebt. Tenzij je deze Food Recycler gadget hebt dan. Eindelijk kun je snel compost maken!

Check de video even!

Binnenin het apparaat bevinden zich een versnipperaar, motor om onderdelen in werking te zetten en compartimenten om de resten te verwarmen, te beluchten en bevochtigen. Met de bijbehorende app kun je de Zera in werking stellen of bekijken hoe ver het proces inmiddels is.

MobileMobile

Klinkt haast te mooi om waar te zijn hè? Check it yourself op de Indiegogo Zera pagina. Als het ding geen 999 dollar kostte, had ik ‘m meteen afgerekend!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten