Smartphone opslag vol? Bewaar je foto’s direct op een stick

Word jij ook altijd he-le-maal gek van die melding dat je opslag vol is? Uit wanhoop maar weer wat apps verwijderen, want de foto’s in je galerij zijn heilig: no way dat je die gaat verwijderen. Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om deze foto’s over te zetten naar de computer. Alleen, als ik uit eigen ervaring spreek: dat kost zoveel moeite…

Dit is dé oplossing!

Wat dacht je van een soort van USB-stick die je direct in je smartphone kan steken? Picture Keeper kan een back up van je telefoon (of laptop) maken en slaat deze dus op op de stick. Wanneer je de stick vaker gebruikt, zullen alleen de nieuwe documenten en afbeeldingen worden opgeslagen. De oude content is immers al opgeslagen. Hierdoor duren de volgende back ups veel minder lang.

Wie, wat, waar?

Picture Keeper biedt meerdere sticks aan voor je back ups. De Connect is echt bedoeld voor je telefoon: deze kan je in je mobiel, tablet of laptop steken. Vervolgens kies je in de app dat je je back up wilt starten. Hierna worden je contacten, foto’s en video’s opgeslagen op de stick.

MobileMobile

De originele versie is meer gericht op je computer: je steekt de USB in je computer, klikt op de back up knop en vervolgens kan je al je foto’s op de stick zetten. Dit kan ook via Facebook of email. Een andere optie is de Picture Keeper Pro. Deze stick werkt ook alleen voor de computer. Je kan hiermee foto’s, video’s, muziek en documenten opslaan. Wat de toegevoegde waarde van de laatste sticks is ten opzichte van een normale USB is wel enigszins onduidelijk, dus of dat meerwaarde heeft? Ik weet het niet. Het enige gemak is dat je niet alle foto’s hoeft aan te klikken en hoeft op te slaan op de USB: de stick vindt je foto’s zelf. Je vindt alle sticks hier.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.