e-reader | favoriete e-books

Sint, ben ik braaf genoeg geweest? – Mijn wenslijstje!

Aangezien het alweer bijna Sinterklaas is, is het tijd om mijn wenslijstje te updaten! Als ik aan december denk, denk ik aan alle gezellige feestdagen, zoals Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw, maar ook aan de twee weken vakantie die ik eindelijk van school heb!

Tijdens de feestdagen wil ik er natuurlijk op en top uitzien. Hiervoor heb ik verschillende technische snufjes nodig, bijvoorbeeld om er voor te zorgen dat mijn haar er niet als een poedel uitziet. Hiervoor heb ik bepaalde items uitgezocht:

BaByliss MS21E Multistyler
Omdat op feestjes en diners mijn haar altijd goed moet zitten en ik moeite heb met het kiezen tussen krullen en stijl, zou deze multistyler echt perfect voor mij zijn. Hij heeft verschillende opzet stukken, waardoor je kan wisselen van een stijltang naar een krultang.

Kopen doe je hier.

Braun Epilator Silk-épil 7 7951 SkinSpa
Dit is een apparaat waarmee je tegelijkertijd je haartjes verwijderd en je huid verzorgt. Vanwege de scrub wordt je huid super zacht terwijl je ook nog eens je vervelende haartjes verwijderd. Onder een jurkje of rokje zijn mooie benen namelijk wel een must!

Kopen doe je hier.

Tijdens de vakantie wordt het (hopelijk) goed koud, met lekkere sneeuw, waardoor ik veel tijd binnen door zal gaan brengen. Om mezelf binnen te vermaken heb ik ook verschillende items uitgezocht die op mijn wensenlijstje mogen komen:

MobileMobile

Kobo Aura H2O
Dit is een eReader die bij bol.com als beste uit de test komt. Het is een merk dat ik niet kende, maar wat momenteel erg in opkomst is. Het beste punt van deze eReader is dat hij waterdicht is. Hierdoor kan ik hem dus meenemen als ik lekker een uurtje in bad ga liggen tijdens de koude winterdagen.

Kopen doe je hier.

Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire
Aangezien ik een 3DS XL in de kast heb liggen, is het spelen van een nieuw spel nooit vervelend. Als klein meisje speelde ik Sapphire, waardoor ik erg benieuwd ben naar de geüpdatete en vernieuwde versie van het spel, in 3D. Waarschijnlijk heb ik niet lang nodig om verslaafd te raken!

Kopen doe je hier

Sony PlayStation 4 – wit
Mijn laatste en ook duurste item is de PlayStation 4. Momenteel heb ik naast mijn 3DS geen enkele console in huis. Ik heb wel een tv waar ik hem graag op aan zou sluiten. Het aparte hieraan is, dat ik niet de zwarte zou willen. Persoonlijk vind ik de witte veel stijlvoller en futuristischer er uit zien dan de zwarte variant. Een spel spelen doe ik graag en eigenlijk varieert mijn interesse van Fifa naar RPG’s zoals Fable en Skyrim.
Daarnaast zou ik de console graag gebruiken als dvd speler om Disney marathons te houden (tja, je moet toch iets met je vakantie?!).

Kopen doe je hier

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
e-reader | favoriete e-books
Een beetje TechGirl heeft een e-reader. Of toch niet?

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen? Zo nee - verander dan je cookie settings.

Privacy beleid | Sluiten