Screenprotector voor je iPhone – Rhino Shield review

Op zoek naar goede bescherming voor je smartphone? Wat dacht je van het Rhino Shield: een slagvaste screenprotector voor je iPhone. Ik kreeg de mogelijkheid om hem te testen!

Het liefste doe ik met een testobject alles waarvoor hij gemaakt zou moeten zijn. Het Rhino Shield is gemaakt om een hamerslag op je telefoon te doorstaan. Dit durfde ik helaas niet te doen, aangezien mijn geliefde iPhone zich toch echt onder de protector bevindt. Na een paar dagen de screenprotector op mijn scherm te hebben, kan ik jullie mijn ervaringen erover vertellen!

Het eerste dat me opvalt aan de screenprotector: dat hij erg dik was. Dit viel al op bij het aanbrengen van de protector. Naar mijn idee is dit een voordeel, omdat je je dan geen zorgen hoeft te maken over het doordrukken van krassen naar je scherm.

Het aanbrengen van de screenprotector was erg gemakkelijk, even mikken en dan plakken! Ook het wegdrukken van kleine luchtbellen was zo gedaan. Ik kreeg de protector met gemak en zonder luchtbellen op mijn scherm. Top!

Tot nu toe kan ik op de screenprotector nog geen enkel krasje vinden. Ik weet natuurlijk niet hoe dit gaat op de langere termijn, maar bij de goedkopere screenprotectors die ik heb gehad, kwamen nu al krassen.

MobileMobile

Samengevat vind ik het een goede screenprotector voor een mooie prijs. Het geld dat je voor deze protector neer moet leggen is hij zeker waard!

Cijfer: 8

 

Je koopt het Rhino Shield hier: http://www.radbag.nl/rhino-shield-slagvaste-displaybescherming-voor-de-iphone-5 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.