Deze nieuwe laptop heeft een touchscreen

Samsung introduceert twee nieuwe laptops, waarvan er een geschikt is om als tablet te gebruiken. Nou ja, deels dan. De Series 7 Ultra laptop heeft een touchscreen wat je met tien vingers kunt gebruiken. Handig als je bijvoorbeeld een brief wilt typen zonder het toetsenbord te gebruiken! En als je gecompliceerde bewerkingen moet uitvoeren of beelden wilt roteren.

De Ultra draait op het nieuwe Windows 8 en is geschikt voor “krachtige prestaties”. Hij is bovendien ideaal om films mee te bekijken, want het scherm is heel helder (met beeldkwaliteit in full hd) en de  speakers laten een krachtige sound horen. Door de opstarttijd van slechts 6 seconden draait binnen no time een nieuwe film. Naast deze nieuwe gebruiksvriendelijke mogelijkheden, is de Series 7 Ultra ideaal voor mensen die graag licht op pad gaan. De Ultra is volledig vervaardigd van aluminium.

De Samsung Series 7 Ultra is vanaf februari 2013 verkrijgbaar voor een prijs vanaf 1299 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.