samsung sero

Samsung The Sero – tv voor Instagram en TikTok

Lang leve social media! Televisie ‘eruit’ dan maar? Mwehhh… daarvoor kijk je toch te vaak naar het nieuws, naar Netflix en andere programma’s die in 16:9-beeldverhouding zijn opgenomen. Gelukkig hoéf je ook niet te kiezen: met Samsung The Sero heb je straks een 16:9- en 9:16-apparaat in één.

The Sero

The Sero (uitspraak: serro) is speciaal ontworpen voor mobiele content, dus ideaal als je veel video’s op sociale media kijkt. De televisie kan switchen van ’traditioneel’ horizontaal kijken, naar ‘nieuwerwets’ verticale kijkhoek. Daarvoor draait hij het scherm een kwartslag.

“Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux zegt: “Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse millennials drie uur per dag op hun smartphone zitten. The Sero begrijpt de content die ze daar zien, dus het is een TV die volledig aansluit op de leefwereld van de nieuwe generatie.”

MobileMobile

De tv is uitgerust met 4K QLED-technologie en heeft een speaker in de behuizing geïntegreerd. In de voet van The Sero schuilt namelijk een 4.1-kanaals 60 Watt Premium luidspreker, voor een vrij krachtig geluid. Het is niet te vergelijken met een surround systeem, maar het is absoluut meer hoogwaardig dan de speakers die je normaal in een televisie vindt.

The tv is vanaf 7 september in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1699 euro. Wel even opletten: alleen met Android 8.1 (of hogere) toestellen kun je zo gemakkelijk social media doorpushen. iPhone-gebruikers hebben vooralsnog pech.

Ook zo’n mooie lifestyle televisie…

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.