Samsung overtreft zichzelf met de Galaxy S8

Samsung is all out gegaan onder het motto van ‘unbox your phone’. De Samsung Galaxy S8 ligt fijn in de hand ligt en dat is, laten we eerlijk zijn, nogal een vereiste tegenwoordig. We nemen onze telefoon altijd en overal mee naar toe, dus we willen op en top comfort. Wat voor spannends kun je nog meer van de Galaxy S8 verwachten? 4 feiten op een rij…

Bixby functie

Say hello tegen de Bixby functie. De wie? Juist, Bixby. De Siri van Samsung zeg maar. Je kunt dingen aan Bixby vragen, maar je kunt bijvoorbeeld ook een random product ‘scannen’ met de camera waar je meer informatie over wilt hebben. Zie je ergens een fiets staan, dan toont Bixby er bijvoorbeeld verkoopinformatie over. Bixby onthoudt je voorkeuren waardoor het als een persoonlijke assistent werkt.

Beveiliging

De Samsung Galaxy S8 is te ontgrendelen met je gezicht. Met extraatje! Je kunt nu kiezen welke bestanden je dubbel wilt beveiligen, door middel van je ogen. Er wordt een soort irisscan gemaakt. Wil je het beveiligde bestand openen, dan worden je ogen gescand. Komt deze scan overeen met de gemaakte irisscan van toen je je bestand beveiligde, dan wordt het bestand geopend. Ook wel een prettige bijkomstigheid is dat de smartphone waterbestendig is. Dus mocht je telefoon een keer (per ongeluk) een duik nemen, dan crasht ‘ie niet meteen en ben jij niet direct al je bestanden kwijt.

Camera

“Focus on me”, zou Ariana Grande zingen. Het mooie van de Samsung Galaxy S8 is dat de acht megapixel camera automatisch al op gezichten focust, zodat hij direct klaar staat om jouw selfies te maken.

Multitasken

Door het grote scherm van de Samsung Galaxy S8 is het ook mogelijk om te multitasken. Twee dingen tegelijkertijd doen: dat kan normaal gesproken alleen op een laptop of pc. Je kunt met Samsung’s nieuwste smartphone tegelijkertijd een YouTubevideo kijken en je baas sms’en dat je een half uur later op je werk bent. Dit kan uiteraard met verschillende apps. De multitask-functie is ook uit te zetten via je telefooninstellingen.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met mobiel.nl

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.