Samsung Galaxy Note 4

Samsung introduceert Galaxy Note 4

Vers van de pers, aangekondigd op de IFA in Berlijn: de Samsung Galaxy Note 4! Deze smartphone gaat slechts 176 gram wegen: een mooi lichtgewicht dus met een 5.7 inch Quad HD scherm. Niet alleen het design zal in orde zijn, door het mooi uitgesneden metalen frame, maar ook de functies zullen verbeterd zijn. Zo kan multitasken beter, door de verbeterde Multi Window functie. De bijgeleverde S Pen is er ook op vooruit gegaan, want deze zal twee keer zo drukgevoelig zijn. En ook met het opladen zit het wel snor. Zo wordt de batterij in 30 minuten 50% opgeladen.

Een 16 megapixel camera zal geïntegreerd zijn in deze smartphone, evenals een 3.7 megapixel als frontcamera. Deze laatste zal een bredere hoek kunnen vastleggen, zodat het nemen van groepselfies een makkie wordt. Samen met Smart OIS, dat, no matter what, zorgt voor een stabiel beeld, betekent dit dus dat er optimale foto’s genomen kunnen worden.

MobileMobile

Ook zal de Galaxy Note Edge worden gelanceerd. Dit model heeft een gebogen vorm. Maar helaas, helaas, deze smartphone zal niet in Nederland verkrijgbaar zijn.

De Galaxy Note 4 zal vanaf begin oktober in vier verschillende kleuren te verkrijgen zijn, namelijk wit, zwart, goud en roze, voor een adviesprijs van 799 euro. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zal dit natuurlijk automatisch op TechGirl geupdatet worden!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.