Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10: 10 jaar Galaxy smartphone!

Tien jaar Galaxy telefoons! Kun jij het je voorstellen? Toch is het inmiddels werkelijkheid geworden. Samsung brengt 3 nieuwe varianten uit onder de naam Galaxy S10: een plus-, de standaard- en een e-variant.

Belangrijkste highlights

De Galaxy S10 maakt gebruik van Samsungs beste scherm tot nu toe: het Dynamic Amoled display. Het zou de meest heldere en realistische beelden moeten opleveren. Misschien beter zichtbaar voor het oog, is de Infinity-O vormgeving, wat inhoud dat de typisch notch ‘weg’ is. Geen inkeping in het scherm meer, maar juist je hele scherm van boven tot onder gevuld.

Professionele camera

Wat is een telefoon zonder goede camera? De Galaxy S10 heeft nieuwe cameratechnologie en slimmere software om gemakkelijk prachtige foto’s en video’s te maken. Deze features lijken zeker de moeite waard!

Ultra-Wide Lens: de Galaxy S10 heeft een Ultra-Wide Lens met een kijkhoek van 123⁰, bijna gelijk aan het menselijk oog. Dat is voor het eerst in een Galaxy S-smartphone. Met de Ultra-Wide Lens leg je eenvoudig volledige landschappen vast, panorama’s en zelfs je hele familie in één foto.

Super Steady & High-Quality Video Recording: de Galaxy S10 maakt het met digitale stabilisatietechnologie mogelijk om Super Steady te filmen. Of je nu middenin het publiek danst bij een concert of ieder detail probeert vast te leggen tijdens een mountainbiketocht. De camera’s aan zowel de voor- als achterkant filmen tot UHD-kwaliteit. De camera aan de achterkant maakt het bovendien voor het eerst mogelijk om in HDR10+ te filmen.

MobileMobile

AI Camera: de Galaxy S10 gebruikt een Neural Processing Unit (NPU). Deze chip zorgt ervoor dat je professionele foto’s maakt die het delen waard zijn. Zonder dat je de instellingen handmatig hoeft aan te passen. Dat is dan weer handig voor niet-pro’s 😉

Beschikbaarheid
Natuurlijk heeft de Galaxy S10-lijn nog veel meer moois te beschrijven, maar dat doen we binnenkort in en (p)review. Nog even goed om te weten is dat de Galaxy S10, Galaxy S10+ en Galaxy S10e beschikbaar zijn in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Green. De Galaxy S10e is bovendien beschikbaar in Canary Yellow, terwijl de Galaxy S10+ ookverkrijgbaar is in twee keramieken uitvoeringen: Ceramic Black en Ceramic White.

De Galaxy S10, Galaxy S10+ en Galaxy S10e zijn vanaf 8 maart verkrijgbaar. De Galaxy S10 heeft een
verkoopadviesprijs vanaf € 899,-, de Galaxy S10+ is verkrijgbaar vanaf € 999,-. De verkoopadviesprijs van de Galaxy S10e bedraagt € 749,-. Mensen die het toestel vanaf 21 februari vooruit bestellen, ontvangen een paar Galaxy Buds (t.w.v. € 149,-) gratis.

Tot slot introduceert Samsung in Nederland de ’10 Year Galaxy Edition’. Dit value pack bestaat uit een Galaxy S10+ Ceramic Black met 1 TB geheugen en een 46 mm Galaxy Watch t.w.v. € 329,-. Bovendien maak je met jouw unieke IMEI-nummer kans op 1 van 10 Galaxy Fold-smartphones. De 10 Year Galaxy Edition heeft een verkoopadviesprijs van € 1.599,- en is beperkt verkrijgbaar. Daarnaast ontvangen mensen een paar Galaxy Buds bij een vooruitbestelling vanaf 21 februari.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.