Samsung Flip getest

Samsung Flip getest – een flipover zonder papier

Vergaderen kan best saai zijn. Totdat je dit probeerde. We hebben de Samsung Flip getest in Lab55: een gratis kantoor voor ZZPers. Want zeg nou zelf: deze vergadertijders kunnen het beste beoordelen of zo’n digitale flipover goed werkt!

De Lab55 ervaring

Het testen begon een beetje onwennig. Want, wat doet dat scherm hier ineens? en Goh, tja, hoe zou dat toch allemaal werken?. Het onbekende is een beetje eng. Niet iedereen durft de eerste stap te zetten.

Maar toen de Flip eenmaal werd aangeslingerd en de eerste handen op het scherm tekenden, waren de reacties enorm enthousiast. Het zou best kunnen dat dat kwam, omdat de creatieve kant opeens enorm werd aangesproken. In eerste instantie werden er vooral tekeningetjes op het bord gemaakt, maar later kwamen ook de notities op de Samsung Flip tevoorschijn. Ach ja, daar kun je het natuurlijk ook gewoon voor gebruiken!

Even een paar details:

– De Samsung Flip is een digitale flipover: je kunt er presentaties op afbeelden, maar ook notities op maken. Super handig als je een brainstorm sessie houdt bijvoorbeeld of als je dingen specifiek wilt aanwijzen op het scherm.

– De flipover kan op internet worden aangesloten, zodat je presentaties makkelijk kunt importeren of exporteren (dat laatste is met name handig als je aantekeningen hebt gemaakt). Als je liever een usb stick gebruikt, kan dat ook.

– Je koopt de Samsung Flip Set met verrijdbare stand voor 2599,- euro exclusief BTW. (Hij is er alleen voor bedrijven) Er zijn trouwens ook mogelijkheden om de Flip gewoon aan de muur te hangen als je dat handiger vindt.

Onze conclusie

Stiekem hebben we te kort kunnen testen om volledig aan de Flip te wennen, maar de ervaring smaakt in ieder geval naar meer. Het maakt vergaderen net wat interactiever, je hoeft aantekeningen naderhand niet meer via mail uit te werken en het ziet er bovendien heel fraai uit. Ermee leren werken, is lang niet zo moeilijk als gedacht, maar is juist hartstikke gemakkelijk en intuïtief. Als we dan toch een paar kritische noten moeten plaatsen dan zijn het waarschijnlijk de prijs en het feit dat hij altijd op een stroomkabel moet worden aangesloten. Helemaal vrij rondrijden is er dus niet bij.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.