Avanca Powerbar Pro 5000
Mag ik vliegen met een powerbank?

Review Avanca Powerbar Pro 5000

Alweer je telefoon leeg… geen oplader bij je, terwijl je net op een belangrijk gesprek wacht. En ook al zo vervelend… die ene leuke jongen appt eindelijk terug, maar je moet zeggen dat je accu leeg is. Aaargh! Het bezorgt ons allemaal weleens een ongemakkelijk gevoel. Want, zeg nou zelf… wie herkent dit nou niet? Gelukkig bestaan er meerdere oplossingen. Zoals bijvoorbeeld de Avanca Powerbar Pro 5000 waarmee je jouw smartphone tussendoor kunt opladen.

Onlangs testten we al de Avanca Selfie Stick in combinatie met de afstandsbediening. En als je natuurlijk heel veel foto’s maakt, gaat je batterij sneller leeg. Fijn dus dat Avanca ook een noodlader stuurde om te testen 😉

Natuurlijk heb ik weleens eerder een noodlader in handen gehad, ze hadden weinig vermogen en waren groot, dik en van plastic. Bij het uitpakken van de Avanca werd ik aangenaam verrast. De dunne vorm en ijzeren behuizing voelt goed aan… De Avanca Powerbar Pro 5000 is solide gebouwd en heeft daarnaast een prima vermogen. 5000 MaH is genoeg om je telefoon zelfs meerdere keren mee op te laden.

MobileMobile

Geen poespas bij deze lader: er zit een knopje op waarmee je het laden kunt starten. In de rand van het aan-knopje zit een batterij-indicator die aangeeft hoeveel stroom er nog in de Avanca zit. En in het doosje zitten diverse stekkertjes voor de verschillende merken telefoons. Verder geen rompslomp. Hij doet wat ie moet doen… Opladen!

En wees eerlijk… dat zorgt toch wel voor een beetje gemoedsrust…

Pluspunten:
Genoeg power
Solide
Geen poespas
Minder:
Net iets te groot
9

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.